byACRE Carbon Overland Rollator

Ny vare

Carbon Overland er en ultralet rollator med kraftige lufthjul beregnet til brug i naturen.

byAcre logo

Flere detaljer

På lager

4 895,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Carbon Overland Off-road Rollator

Den helt nye byACRE Carbon Overland er en videudvikling af den kendte byACRE Carbon UltraLight. Carbon Overland er en ekstra robust udgave med store luftgummihjul, som gør den perfekt til at komme ud i naturen.

Ekstra store luftgummihjul
Til forskel fra Carbon UltraLight, så er Carbon Overland udstyret med ekstra store luftgummihjul med en diameter på hele 25 cm., hvilket betyder, at Carbon Overland er velegnet til at tage ud i naturen på ujævnt underlag, hvor den står væsentligt bedre fast og hvor de store lufthjul absorberer rystelser fra underlaget meget bedre en de mindre og massive hjul.

En lille sjov detalje, som understreger, at der er tænkt over tingene, er, at de kraftige aluminiums hjulophæng er monteret i forseglede vandtætte kuglelejer, hvilket betyder, at du faktisk kan køre rollatoren i vandkanten uden at være bekymret for at ødelægge kuglelejerne.

Kraftigt stel i kulfiber med lavt vægt
Carbon Overland er ligesom Carbon UltraLight bygget op omkring et letvægtsstel i kulfiber, som sikrer den meget lave vægt på bare 6,7 kilo. Den lave vægt betyder, at du nemt folder rollatoren sammen og tager den med i bilen.

Stellet på Carbon Overland er et par centimeter bredere end standardudgaven af Carbon Ultralight, det giver lidt mere stabilitet, når underlaget er ujævnt og samtidig et lidt bredere sæde på 47 cm., så der også er plads til overtøjet.

To elegante farver
Du kan vælge mellem to super elegante farver til din nye byACRE Carbon Overland - den klassiske Defender green inspireret af den britiske Landrover Defender - eller den elegante Bentley Brown.

Standard udstyr og ekstra muligheder
Carbon Overland leveres fuldt samlet i kartonen og der medfølger brugermanual og travel lock, som er et lille gummibånd, der holder rollatoren i sammenfoldet position, når du transporterer den.

Du har mulighed for at tilkøbe en smart turtaske til motering under sædet, eller det mere simple indkøbsnet, som er velegnet til dagligvare indkøb.

Hvis du virkelig skal bruge din Overland til udflugter og eventyr, så er du næsten nødt til at supplere med den nye Daypack, som er den perfekte løsning til at medbringe drikkedunk og øvrigt udstyr - se Daypack lige her.

Rollatoren kan også udstyres med et stabilt og elegant ryglæn, som giver ekstra støtte, hvis du har behov for at hvile benene lidt på turen og en stokholder. Du kan se oversigten over muligt tilbehør nederst på siden.

Her kan du se en kort video om, hvordan du pakker rollatoren ud og tager den i brug:

Når du bestiller byACRE Carbon Overland på Senior24.dk, så leverer vi gratis til din hoveddør indenfor 1-2 hverdage.

Specifikationer:

  • Ergonomiske håndtag som understøtter korrekt holdning, når man går med rollatoren
  • Nem at folde sammen til bare 25 cm. bredde
  • Stabil konstruktion med kulfiber ramme - vejer blot 6,7 kilo
  • Nem højdejustering i intervaller på 30 mm.
  • Store luftfyldte hjul med diameter på 25 cm.
  • Nem at rengøre

byACRE er et dansk mobilitetsfirma med en mission om at nedbryde stigma forbundet med nedsat funktionalitet. Vi på Senior24.dk er stolte over at kunne tilbyde de lækre byACRE produkter, som hjælper dig med at opretholde et højt aktivitetsniveau og samtidig se godt.

Produkt information

Højde håndtag 82,0-95,0 cm.
Højde håndtag, minimum 82,0 cm.
Højde håndtag, maksimum 95,0 cm.
Hjulstørrelse 25,0 cm.
Længde 69,0 cm.
Afstand mellem håndtag 44,0 cm.
Max. personvægt 150 kilo
Bredde 66,0 cm.
Højde 82,0-95,0 cm.
Vægt 6,7 kilo
Mål sammenfoldet H:83 x L:69 x B:25 cm.
Sædebredde 47,0 cm.
Sæde højde over gulv 61,0
Produktgaranti 24 måneder

Bedømmelser

Bliv den første, som bedømmer dette produkt. !

Tilbehør

emærket