Rejse rollatorer

Rejserollatorer er rollatorer, som er specielt velegnede til at medbringe på rejser. De er kendetegnet ved, at de ikke bare foldes sammen en gang - men de kan foldes to gange, hvilket betyder, at de fylder som en paraplyklapvogn og i visse tilfælde kan medbringes som eksempelvis kabinebagage i flyet, hvilket indebærer den store fordel, at du kan...

Rejserollatorer er rollatorer, som er specielt velegnede til at medbringe på rejser. De er kendetegnet ved, at de ikke bare foldes sammen en gang - men de kan foldes to gange, hvilket betyder, at de fylder som en paraplyklapvogn og i visse tilfælde kan medbringes som eksempelvis kabinebagage i flyet, hvilket indebærer den store fordel, at du kan gå med rollatoren hele vejen til gaten.

Rejse rollatorer er ligeså kraftige og pålidelige som almindelige rollatorer, og der medfølger typisk en rejsetaske, som du kan bruge til at medbringe  rejserollatoren i, når den skal transporteres.

På Senior24.dk finder du et stort udvalg af rollatorer og vi har også et par rejserollatorer i programmet, så kig forbi og se mulighederne.

Mere

Rejse rollatorer 3 varer

Viser 1 - 3 af 3
Viser 1 - 3 af 3