Toiletforhøjere

Som ældre kan det være, at man er blevet mere motorisk udfordret, en smule gangbesværet eller mere og mindre usikker i forhold til balancen. Derfor kan en dagligdagsting, som det at gå på toilettet være lidt af en udfordring.

Et toiletbesøg kan derfor kræve hjælp i form af forskellige typer af hjælpemidler, som kan give lidt ekstra støtte og gø...

Som ældre kan det være, at man er blevet mere motorisk udfordret, en smule gangbesværet eller mere og mindre usikker i forhold til balancen. Derfor kan en dagligdagsting, som det at gå på toilettet være lidt af en udfordring.

Et toiletbesøg kan derfor kræve hjælp i form af forskellige typer af hjælpemidler, som kan give lidt ekstra støtte og gøre det at gå på toilettet nemmere. Hos Senior24.dk har vi samlet hjælpemidler såsom toiletstole og toiletforhøjere i denne kategori.

Mere

Toiletforhøjere 5 varer

Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5

Valg af hjælpemidler til toilettet.

En toiletforhøjer kan være til stor gavn for ældre mennesker, der har svært ved at sætte sig samt rejse sig fra toilettet. På grund af forhøjningen vil der nemlig ikke være så langt, hverken når du skal sætte dig eller rejse dig igen. Alt efter dit behov, så findes toiletforhøjere i forskellige højder.

En toiletforhøjer fungerer som et almindeligt toiletsæde, og skal derfor sættes direkte på toilettets kumme, hvorefter højden passer til dig.

Har du brug for en hjælpende hånd?

Toiletforhøjere kan være en ganske god løsning i form af hjælp til de daglige toiletbesøg. Nogle har dog stadig brug for en ekstra lille håndsrækning.Føler du, at du har brug for lidt ekstra hjælp, kan støttegreb ved toilettet være en mulighed.

Du kan også vælge en toiletforhøjer med armlæn, hvis du har brug for lidt ekstra støtte, når du er på toilettet. Toiletforhøjere med armlæn skal fastmonteres på toilettet, så du har den størst mulige sikkerhed.

2 i 1-modellen

Hvis du har brug for hjælp til toiletbesøg samt i badesituationer, kan en toiletstol være et praktisk hjælpemiddel. Toiletstolen kan nemlig være behjælpelig med støtte både, når du er på toilettet, samt når du er i bad. Med en toiletstol behøver du ikke både en toiletforhøjer og en badestol.

Vælg efter dit konkrete behov

Det kan være svært at vælge en toiletstol eller en toiletforhøjer, da det ikke er så tit, at du står overfor at skulle købe sådanne ting. Vi anbefaler derfor, at du tager hensyn til dine konkrete behov og tænker over følgende:

- Hvor avanceret skal hjælpemidlet være?
- Hvor høj skal toiletforhøjeren være?
- Skal det være en udgave med eller uden låg?
- Har du brug for hjælp til både bad og toiletbesøg?