Ekstra store rollatorer

Alle mennesker har forskellig højde og drøjde. Det skal der tages hensyn til, når du skal vælge en rollator. Personer, der med årene er blevet lidt større, skal have en rollator, der er designet til at kunne klare vægten. Kun derved er det sikkert for brugeren at bevæge sig rundt med rollatoren. Rollatorens højde er ligeledes vigtig i forhold ti...

Alle mennesker har forskellig højde og drøjde. Det skal der tages hensyn til, når du skal vælge en rollator. Personer, der med årene er blevet lidt større, skal have en rollator, der er designet til at kunne klare vægten. Kun derved er det sikkert for brugeren at bevæge sig rundt med rollatoren. Rollatorens højde er ligeledes vigtig i forhold til, at du kommer til at føle, at den er behagelig at gå rundt med i det daglige.

Hos Senior24.dk kan du finde ekstra store rollatorer, der matcher de tungere vægtklasser.

Mere

Ekstra store rollatorer Der er 1 produkt.

Viser 1 - 1 af 1 resultat
Viser 1 - 1 af 1 resultat

At stå foran et køb af en ekstra stor rollator kan give anledning til et par spørgsmål. Disse gængse spørgsmål har vi forsøgt at svare på i det følgende. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Senior24 for råd og vejledning.

Hvad er en ekstra stor rollator?

En ekstra stor rollator er beregnet til store mennesker. Disse rollatorer er designet til at kunne klare en højere vægt end standardrollatorer. Udover at en ekstra stor rollator kan klare en højere vægt, er de også udstyret med et bredere og dybere sæde end standardmodeller.

Dietz XXL rollatoren tåler en belastning på op til 200 kilo, da det er en ekstra stor rollator lavet i en meget kraftig kvalitet. Trods den kraftige kvalitet er det stadig en letvægtsrollator, der blot vejer 12,6 kg. Du kan altså stadig snildt have den med både i bilen eller bussen. Derudover har rollatoren mange forskellige indstillingsmuligheder, så du kan tilpasse den optimalt til dig.

Hvad er fordelen ved en ekstra stor rollator?

Fordelen ved en ekstra stor rollator er, at du kan føle dig tryg ved at bruge den. Den kan nemlig klare den belastning, den udsættes for, når du bruger den. Rollatorens konstruktion er nemlig lavet til at kunne tåle ekstra stor vægt.

Ekstra store rollatorer har ligeledes en stabil konstruktion, så du ikke skal bekymre dig om, at den kan klare ujævne overflader, når du er på tur med din rollator eller skal have den over et dørtrin i hjemmet.

Kan de bruges både indendørs og udendørs?

Du behøver ikke at spekulere over, om du skal bruge din rollator udendørs eller indendørs. De ekstra store rollatorer kan sagtens bruges til begge dele. Uanset om du kun skal bruge din rollator indendørs eller udendørs, kan du bare vælge en fra vores sortiment.