Kørestole

Valg af kørestol.

Der findes rigtigt mange typer af kørestole på markedet, så det kan være lidt af en udfordring at vælge den rigtige kørestol til dit behov.

Inden valg af kørestol er det altid en god idé at rådføre sig med en fysioterapeut, som kan hjælpe dig med at sortere i udvalget af kørestole, således at du får præcis den type, som e...

Valg af kørestol.

Der findes rigtigt mange typer af kørestole på markedet, så det kan være lidt af en udfordring at vælge den rigtige kørestol til dit behov.

Inden valg af kørestol er det altid en god idé at rådføre sig med en fysioterapeut, som kan hjælpe dig med at sortere i udvalget af kørestole, således at du får præcis den type, som egner sig bedst til dit konkrete behov.

Hvis du ikke har mulighed for at afprøve kørestolen inden køb, så er det en god idé at orientere sig godt på diverse sider på internettet og se nogle videoer, inden det endelige valg træffes.

På Senior24.dk har vi valgt at fokusere på en enkelt manuel kørestol, som vil dække behovet for de fleste. Det er en letvægts kørestol i en gedigen kvalitet, som vi fører i 4 forskellige bredder. Der findes billigere kørestole på markedet, men vi har udvalgt denne model, fordi den vil dække behovet for de fleste med dens mange justeringsmuligheder.

Fordelen ved denne manuelle letvægts kørestol er, at den ikke vejer særligt meget, hvilket gør den nem at folde sammen og tage med i bilen.

Bemærk i denne forbindelse, at vi også har den fabelagtige Rollz Motion i sortimentet. Rollz Motion er en kombination mellem kørestol og rollator, og er konstrueret på en sådan måde, at den er perfekt til rejsebrug, da de fleste flyselskaber tillader, at man medbringer den i kabinen.

Så tag et nærmere kig på vores kørestole og lad os høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller der er andet vi kan hjælpe med.

Mere

Kørestole 

Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5