Om Senior24.dk

Vores virksomhed

Senior24.dk er en moderne virksomhed indenfor Velfærdsteknologi.

Hos os finder du et udvalg af kvalitets hjælpemidler til seniorer fra de bedste og mest innovative europæiske producenter.

Udviklingen går i retning af, at vi skal kunne klare os længere i eget hjem, det giver et øget behov for hjælpemidler, så den kan ske under trygge forhold for både dig og dine nærmeste.

Vi har derfor samlet et sortiment af kvalitets hjælpemidler, som medvirker til, at du trygt og sikkert kan færdes såvel indendørs- som udendørs ved egen hjælp. Det giver øget livskvalitet.

Vi udvikler løbende vores sortiment med flere spændende produktgrupper, hvor fællesnævneren er høj kvalitet, innovativt- og lækkert design. Vi synes nemlig ikke, at hjælpemidler nødvendigvis behøver være kedelige standardvarer.

Når du handler hos Senior24.dk er du beskyttet af den danske købelov, hvilket bl.a. betyder:

  • Du har 14 dages returret, hvis du fortryder dit køb
  • Du har 24 måneders reklamationsret
  • Du er sikret en ordentlig behandling

Hvem står bag

Morten Mortensen, CEO & Founder Ristretto ApS

Morten Mortensen
CEO & Founder, Ristretto ApS

Senior24.dk blev lanceret i 2014 og er ejet af Ristretto ApS, som også driver vores svenske søstershop Senior24.se og vores europæiske shop SeniorWheels.eu og Luxwool.dk.

Kontakt

Du kan kontakte os på telefon 7199 3113 på hverdage i tidsrummet 09.00-15.00, eller på mail info@senior24.dk, som vi altid besvarer indenfor 24 timer på hverdage.

Hvorfor os

Vi har valgt at gå lidt længere end lovgivningen kræver og tilbyder i princippet Ubegrænset Returret, sålænge produktet er ubrugt og i orginal emballage. Og så leverer vi gratis til din hoveddør, når du køber for mere end kr. 600,-.

Morten Mortensen, Senior24.dk

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde dig en god rådgivning og en tryg handel efterfulgt af en seriøs opfølgning - også hvis det skulle komme til eventuelle reklamationer. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Morten Mortensen, Senior24.dk

eCSR Miljøvenlig pakning

Ristretto ApS - Fruebjergvej 3 - DK-2100 København Ø - Tel. 7199 3113
CVR nr.: 35867031 - Etableringsår: 2009