Indkøbsvogne til trapper

En indkøbsvogn er rigtig smart, når du skal handle. Men hvis du bor et sted med masser af trapper, kan en traditionel indkøbsvogn være en udfordring at få op ad trappetrinnene. Det er der dog råd for, da du kan få indkøbsvogne, der er konstrueret, så de nemmere kan forcere en trappe.

Indkøbsvogne til trapper er konstrueret med specialhjul, så det er nemt både at køre op og ned ad trapper. Derved bliver det nemmere for dig, når der er vægt på, og dine varer tager ikke skade af en tur på trappen. Hos Senior24.dk kan du tage et kig på vores indkøbsvogne til trapper fra mærker såsom Andersen Shopper og Rolser.

Underkategorier

  • Andersen Shopper

    Indkøbsvogne specielt til brug på trapper, se mulighederne fra Andersen Shopper her.

  • Rolser

    Indkøbsvogne fra spanske Rolser, her specielle udgaver til brug på trapper.

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)
På lager
1.295,00 DKK
(5/5) udaf 1 bedømmelser
Midlertidigt udsolgt
1.595,00 DKK
(5/5) udaf 3 bedømmelser

Dette skal du overveje, inden du køber en indkøbsvogn til trapper

Med en traditionel indkøbsvogn skal du bruge en masse kræfter på at få den op ad en trappe, når den er fyldt med varer. I disse situationer er fordelen ved en indkøbsvogn reduceret. Vælger du derimod en indkøbsvogn til trapper, er den lavet med nogle smarte specialhjul, som består af 3 mindre hjul. Det gør, at det bliver forholdsvis nemmere at komme både op og ned af trapper.

Hvis det er sjældent, at du har brug for at køre med tunge varer op ad en trappe, vil vi anbefale, at du køber en traditionel indkøbsvogn med 2 hjul eller en med 4 hjul. De traditionelle indkøbsvogne er nemlig generelt nemmere at køre rundt med. Specialhjulene på en indkøbsvogn til trapper gør den lidt sværere at manøvre rundt med, hvis der er dagligvarer i den.

Sådan vælger du den rette indkøbsvogn til trapper

Når du skal vælge en indkøbsvogn til trapper, består den af tre forskellige dele. Kvaliteten af de enkelte dele er værd at kigge nærmere på, inden du beslutter dig for hvilken indkøbsvogn til trapper, der passer til dig. Derudover skal du kigge på, hvilken belastning vognen kan klare. Der er altså fire ting, du skal være opmærksom på:

- Indkøbstasken
- Stellet
- Hjulene
- Belastningen

Indkøbstasken

Du skal, som det første, være opmærksom på, om indkøbstasken er fremstillet i slidstærkt materiale, så den kan holde til lidt af hvert. En anden ting, der er vigtig i forhold til det danske vejr, er, om indkøbstasken i det mindste er vandafvisende, så den og dine varer kan tåle en tur i regnvejr. Det er naturligvis bedst, hvis den er totalt vandafvisende.

Sidst men ikke mindst kan det være en fordel, hvis indkøbstasken kan vaskes. Det er nemlig rart med en aftagelig indkøbstaske, der kan vaskes, hvis tasken er begyndt at se beskidt ud, eller hvis der er gået hul på en dagligvare.

Stellet

I forhold til det stel, som indkøbsvognen er udstyret med, kan du stille dig selv følgende spørgsmål:

- Virker stellet til at være robust? Eller virker det tyndt og ustabilt?
- Har du mulighed for at folde stellet sammen, så det fylder mindre, når du ikke bruger det?
- Er der justerbare håndtag, så de kan indstilles til din højde?

Hjulene

I forhold til hjulene, er der nogle ting, som er særlig vigtige for, at du bliver glad for din indkøbsvogn. Det er altid godt med nogle bløde og stødabsorberende hjul, sådan at du let og elegant kan gå med din indkøbsvogn på ujævne områder. Derudover så er det at foretrække, at indkøbsvognen til trapper er udstyret med nogle robuste hjul, der er lavet til netop at klare trapper.

Belastningen

Hvor stor en belastning indkøbsvognen skal kunne rumme, er op til dig og dine indkøbsvaner. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, hvor meget vognen kan klare, hvis du ønsker at købe stort ind.