Rollatorer til høje mennesker

Hvis du er over 185 cm. så vil du opleve, at mange rollatorer virker for lave. Her kan du se et udvalg af rollatorer, hvor håndtagene kan justeres op i et niveau 95-110 cm., hvilket betyder, at du kan gå i en opret kropsholdning, når du er ude med rollatoren.

Rollatorer til høje mennesker 4 varer

Viser 1 - 4 af 4
Viser 1 - 4 af 4

Hvis du er højere end gennemsnittet, så kan det være svært at finde en rollator, hvor håndtagene kan indstillet i tilstrækkelig højde til, at du kan gå med korrekt kropsholdning. En standardrollator med for lave håndtag vil betyde, at du kommer til at gå i en uhensigtsmæssig foroverbøjet stilling.

Problemet opstår især, hvis du er over 185 cm., så skal du lede længe efter en rollator med mulighed for at indstille håndtagene tilstrækkeligt højt. Vi har derfor samlet et lille udvalg af rollatorer specielt velegnet til høje mennesker.

Ovenfor ser du et par rollatorer til høje mennesker, hvor håndtagene kan indstilles i en højde helt op til 102-112 cm. Du kan læse de præcise måleangivelser for de enkelte rollatorer nederst på siden med produktbeskrivelsen.

Husk i den forbindelse, at vi anbefaler, at du indstiller håndtagshøjden på din rollator i en højde svarende til dit håndled, når du står oprejst på gulvet med armene ned langs siden.

Du kan også søge lidt inspiration i vores oversigt over håndtagshøjder på samtlige rollatorer i sortimentet her på Senior24.dk - klik her for at gå til oversigt over håndtagshøjder på rollatorer