Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Den juridiske virksomhed bag Senior24 er:

BeloCare ApS
CVR-nummer: 36425881
Haraldsborgvej 20
4000 Roskilde

Tlf.: 7199 3113
E-mail: info@senior24.dk
Web: www.senior24.dk
Etableret: 2014

Bemærk: Adressen er udelukkende kontor-adresse, vi tilbyder ikke fysisk salg fra adressen.

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos Senior24.dk – Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

På Senior24.dk kan du kun bestille varer via vores webshop. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med Senior24.dk indgås aftaler på dansk.

Det er kun muligt at se tidligere ordrer, hvis du opretter dig som kunde med login på websitet. Hvis du bestiller varer på 'gæste login' og senere ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse eller faktura, skal du sende en mail til info@senior24.dk.

Hvis du undrer dig over, at du ikke har modtaget en ordrebekræftelse på din bestilling, så prøv at kigge i dit spamfilter - ellers henvend dig til os, så sender vi en kopi.

Alle produkter fra Senior24.dk leveres med producentens brugervejledning vedlagt. Som regel er brugervejledningen på et nordisk sprog, tysk- eller engelsk, men vi bistår naturligvis gerne med vejledning, hvis der skulle opstå tvivl om produktets anvendelse.

Vi gør opmærksom på, at produktfotos på Senior24.dk i visse tilfælde kan afvige fra det leverede produkt.

Betaling

I denne shop kan du bestille dine varer online og betale med:

- Dankort, Visa/Dankort og eDankort
- VISA, Electron, MasterCard, Maestro og JCB
- MobilePay
- EAN Fakturering (kun offentlige institutioner)
- Bankoverførsel (kun virksomheder)

Vi tager ikke kortgebyrer og beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Fragt

Alle varer fra Senior24.dk leveres med GLS, PostNord eller i enkelte tilfælde med Fragtmand.

Hvis du køber for mere end kr. 600,-, så leverer vi gratis - dette gælder dog ikke for vores hvilestole.

For køb under kr. 600,- gælder følgende priser for levering:

  • Levering til GLS eller PostNord pakkeshop: Kr. 49,-.
  • Levering med GLS eller PostNord til din privatadresse: Kr. 59,-.

Bestiller du for mere end kr. 600,- så er der gratis levering (gælder ikke hvilestole) til din privatadresse med GLS eller PostNord. Fragtpriserne vil altid fremgå af din indkøbskurv, når du foretager din bestilling på shoppen.

Leveringstiden er typisk ca. 1-2 arbejdsdage. Hvis leveringstiden afviger nævneværdigt, så vil vi kontakte dig pr. mail.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at meddele os, at du ønsker at returnere dit køb. Vi sender så en mail retur med link til vores returportal, hvor du kan udfylde returformular og købe en GLS returlabel. Du kan også give os besked ved at sende en mail til info@senior24.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som er vedhæftet din ordrebekræftelsesmail, eller du kan hente fortrydelsesformularen ved at klikke her.

Har du fortrudt dit køb, kan du også blot nægte at modtage varerne ved levering. Vi vil dog være taknemmelige, om du lige sender os en mail eller ringer for at meddele os dette.

Varer, der ikke er taget i brug:

Senior24.dk yder ubegrænset fortrydelsesret på varer, der ikke er taget i brug. Vi ser dog gerne, at du giver os besked indenfor 14 dage fra den dag, du modtager dine varer.

Fortrydelse af en del af købet:

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Fortrydelsesret og ombytningsret på otiumstole:

Bemærk, at den udvidede returret ikke omfatter otiumstole og sofaer. På disse varer tilbyder vi en returret på 14 dage.

Derudover tilbyder vi 10 dages ombytningsret. Indenfor 10 dage inklusive leveringsdagen har du mulighed for at kontakte os for gratis at få ombyttet stolen til en anden model eller størrelse. Vi tilbyder gratis ombytning én gang i forbindelse med en bestilling. Herunder kan udgiften ved forskellige scenarier læses:

  • Du modtager din otiumstol og vælger at beholde den. Du betaler kun stolens pris.
  • Du modtager din otiumstol og vælger at få den ombyttet til en anden model. Du betaler prisen for den stol du beholder.
  • Du modtager din nye stol og returnerer den indenfor 14 dage. Vi refunderer dine penge fratrukket 1.500 kr.
  • Du modtager din otiumstol og vælger at få den ombyttet til en anden model. Efterfølgende vælger du at returnere den stol du fik ombyttet til. Vi refunderer dine penge fratrukket 1.500 kr.

Ombytningsretten gælder kun såfremt stolen har været anvendt som normalt. Den må ikke bære præg af husdyr, cigaretrøg, pletter og lignende.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder eksempelvis for visse kørestole og aluminiumsramper. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste kr. 300,-.

Du kan bestille en returlabel på vores returportal - klik her for at gå til returportal. Det koster kr. 69,- at returnere et køb. Vi fratrækker de kr. 69,- i beløbet, som refunderes retur til din konto. 

Varens stand, når du sender den retur:

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Du har med andre ord lov at afprøve rollatorer og indkøbsvogne både indendørs- og udendørs for at få et godt indtryk af, hvordan de fungerer, så vi accepterer brugsspor indenfor en rimelig grænse.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage inkl. eventuelle brugsvejledninger. Hvis den originale emballage eller brugsvejledninger mangler, kan det betragtes som en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Hvis du har printet en returlabel på vores returportal, så fratrækkes der kr. 69,- i det beløb, som vi returnerer til din konto. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

E-Synergi
Att.: Senior24
Langøvej 7
4760 Vordingborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse efter forudgående aftale.

Korrekt bestilling

Det er ikke Senior24.dk's ansvar, at de varer der er bestilt på shoppen, er de rigtige eller rigtigt bestilt. Det vil derfor være dit ansvar, at den angivne ordre på Senior24.dk er udfyldt korrekt, så check venligst den ordrebekræftelse vi sender dig en ekstra gang, og send os en mail eller ring med det samme, hvis noget skal ændres.

Reklamationsret

Når du handler på Senior24.dk har du ifølge Købeloven 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor 8 uger efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis du opdager en fejl, beder vi dig dog hurtigst muligt rette henvendelse til Senior24.dk pr. e-mail til info@senior24.dk med beskrivelse af fejlen og gerne et foto, så aftaler vi nærmere omkring returnering af varen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en udførlig beskrivelse af, hvad problemet er og tydelig returadresse. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret, i den forbindelse er det vigtigt at du gemmer din faktura, som fungerer som dokumentation for dit køb og grundlag for både reklamationsret og produktgaranti.

Ved tilbagelevering af defekte varer, hvor den defekt, du har angivet, ikke kan konstateres af Senior24.dk, vil varen blive tilbagesendt til dig inkl. et undersøgelsesgebyr, som bliver udregnet i forhold til til varens pris. Vi opkræver maksimalt 500,- kr. i undersøgelsesgebyr.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dit navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse til GLS eller PostNord for at kunne levere varen til dig. Herudover samarbejder vi med e-mærket og TrustPilot om indsamling af vores kunders vurdering af Senior24. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Personoplysningerne registreres hos Senior24 v/BeloCare ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på senior24.dk er Senior24 v/BeloCare ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.
Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@senior24.dk

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv - altså på brugerens egen computer. Fordelen ved denne registrering er, at næste gang brugeren besøger det samme websted, så ved serveren allerede, hvem den besøgende er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men udelukkende oplysninger om brugerens adfærd på websitet, eksempelvis et indtastet brugernavn i forbindelse med login, hvilken IP-adresse, browser type, netværkslokation og styresystem du benytter. Derudover indsamler vi informationer om, hvilken type af enhed, du besøger os fra.

Formålet med indsamling af disse oplysninger er som nævnt at optimere din oplevelse som besøgende. Oplysningerne anvendes også til markedsføring på Google, Bing, Facebook og Instagram – bl.a. med retargeting annoncer på basis af cookies, hvilket giver os mulighed for at præsentere vores besøgende for relevante tilbud og derved forbedre vores salg og øge kundetilfredsheden.

En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan indstille din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din PC.

Rent teknisk kan cookies deles op i to typer. Den ene type kaldes "session-cookie", som bruges til at holde styr på, hvad du eksempelvis har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer runde på websitet.

Disse "session-cookies" gemmes IKKE på din computer, men forsvinder når du lukker din web-browser.

Den anden type cookie kaldes "permanent cookie" og den gemmes som en tekstfil på din computer i ca. en måned. En "permanent cookie" betyder, at vores server kan genkende din computer, næste gang du logger ind på vores website.

Hos Senior24.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, for at gøre brugeroplevelsen så god og smidig som mulig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. I Internet Explorer slettes cookies for eksempel under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies"

Logstatistik bruges på Senior24.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På Senior24.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet. Logstatistikken bruges således til at skabe øget brugervenlighed.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på e-mail info@senior24.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

God fornøjelse med en tryg handel på Senior24.dk !

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 6. november 2023