Indkøbsvogne 

Viser 1 - 20 af 20
Viser 1 - 20 af 20
Indkøbsvogne

Smarte indkøbsvogne med 2- eller 4 hjul fra de to førende producenter af kvalitets indkøbsvogne. Vi har udvalgt et par modeller fra spanske PlayMarket og fra den velkendte tyske producent Andersen Shopper og nu har vi også fået nogle rigtigt spændende indkøbsvogne med fast sæde fra spanske CarLett i sortimentet.
Det er en rigtig god idé at anskaffe en indkøbsvogn med hjul, hvis du begynder at få besvær med at transportere dagens indkøb hjem. Vi har indkøbsvogne og indkøbstrolleyer, som er velegnede til at køre op ad trapper, og indkøbsvogne som er utroligt elegante og veldesignede.
De smarte indkøbsvogne og indkøbstrolley'er med 4 hjul er så stabile, at de også fungerer som en god støtte og således kan udskyde beslutningen om at købe en rollator.
De fleste indkøbsvogne fra Andersen og PlayMarket kan klappes sammen, så de er nemme at transportere og stuve af vejen, når de ikke er i brug.
Du finder et stort udvalg i indkøbstrolley'er med hjul og indkøbsvogne med 4 hjul her på Senior24.dk. Vi har alt lige fra billige indkøbsvogne i god kvalitet til elegante og robuste indkøbsvogne til ældre i superflot design.
Se hele vores udvalg af indkøbsvogne fra Andersen og PlayMarket her på Senior24.dk.