Rolser RSG Logic Indkøbsvogn med store hjul

Ny vare

Rolser RSG Logic Indkøbsvogn med ekstra store hjul. Fås i flere smarte farver.

Flere detaljer

På lager

876,00 DKK

      Trustpilot

Yderligere information

Smart indkøbsvogn fra Rolser med ekstra store hjul.

Rolser RSG Logic er udstyret med den samme taske som vores øvrige Rolser Logic modeller. Det som adskiller Rolser RSG Logic fra de øvrige er, at den har ekstra store hjul med en diameter på hele 24 cm., hvilket betyder, at den er rigtig god at gå med, hvis underlaget er meget ujævnt eller man ligefrem skal ud i tærrænet med den.

Rolser RSG Logic er fremstillet i den sædvanlige høje kvalitet fra spanske Rolser og den leveres i hele 9 forskeelige friske farver, så der er mulighed for at finde en, som passer lige præcis til dit temperament.

God plads og nem at håndtere
Rolser RSG Logic indkøbsvogn rummer 43 liter, hvilket er dækkende for de fleste behov, hvad enten det handler om dagligvareindkøb eller du pakker RSG Logic til en picnic i skoven. Indkøbsvognen er godkendt til 25 kilos belastning.

Tasken er vandtæt og har snørelukning under klaplåget, som holder låget på plads, så det ikke blæser op. På bagsiden er tasken er der en lynlåslomme til opbevaring af avisen, briller, mobiltelefon og nøgler.

Indkøbsvognen er som nævnt udstyret med ekstra store, kraftige gummihjul med en diameter på hele 24 cm. hvilket gør den rigtigt velegnet til brug i naturen på ujævnt underlag. Når du stiller den fra dig, så står den solidt på støttebenet.

Fylder meget lidt
Når du ikke anvender Rolser RSG Logic, så kan du klappe stellet sammen, så den fylder minimalt - det er en stor fordel, hvis den skal med i bagagerummet i bilen, eller den bare skal gemmes af vejen for opbevaring.

Som en ekstra smart detalje, så er Rolser RG Logic forsynet med en lille krog på stellet, som gør, at du kan hænge den på indkøbsvognen, når du shopper i supermarkedet, så har du hænderne fri.

Bemærk at vi leverer alle vores Rolser produkter med Bring til nærmeste Bring pakkeshop - Vi kan i øjeblikket ikke tilbyde levering af Rolser produkter på din hjemmeadresse. Du modtager info direkte fra Bring, når din Rolser er klar til afhentning.

Se hele vores sortiment i super lækre indkøbsvogne fra spanske Rolser og PlayMarket her på Senior24.dk.

Produkt information

Hjulstørrelse24,0 cm. diameter
Længde39,5,0 cm. (sammenklappet 23,0 cm.)
Bredde47,5 cm.
Højde102,5 cm. (sammenklappet 67,0 cm.)
Vægt2,8 kilo
Produktgaranti24 måneder
GodkendelseISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø)
Max. belastning40 kilo (anbefalet 25 kilo)
Rumfang43 liter
Taske dimensionerH: 63 x D: 19 x B: 36 cm.

Bedømmelser

Bliv den første, som bedømmer dette produkt. !