Previous
Next

PlayMarket Indkøbsvogn 'Go Up'

SKU PLA-24910C223 Kategori Indkøbsvogne
1.395,00 DKK
Inkl. moms
(4,5/5) udaf 13 bedømmelser
Læs bedømmelserne nederst på siden

PlayMarket 'Go Up' indkøbsvogn. Stor, lækker og smidig indkøbsvogn med svingbare forhjul.

Vælg farve:
På lager

PlayMarket 'Go Up' er en praktisk indkøbsvogn, som til trods for, at den rummer hele 40 liter er nem at håndtere med de smarte svingbare forhjul. Den står stabilt på de fire hjul og du kan både køre den foran dig eller trække den efter dig.
PlayMarket 'Go Up' findes i 2 forskellige farver - nemlig rød og grå/sort.

Selve tasken er fremstillet i et slidstærkt materiale som tåler al slags vejr, og tasken er forsynet med en inderpose, som nemt tages ud og rengøres i vaskemaskine. Tasken kan justeres i højden og er forsynet en en topflap, som nemt åbnes og lukkes.

Masser af plads
PlayMarket ’Go Up’ rummer hele 40 liter, hvilket gør den til en af de mest rummelige indkøbsvogne på markedet. Udover de 40 liter, så er PlayMarket 'Go Up' også udstyret med en termorum på forsiden, som rummer yderligere 6 liter frostvarer og lukkes med lynlås.

Nem at håndtere
PlayMarket ’Go Up’ er udstyret med dobbelt svingbare hjul, som gør den utroligt nem at håndtere, selv når den er tungt lastet.

Du kan vælge at skubbe indkøbsvognen foran dig, hvor den støtter solidt på alle 4 hjul eller du kan trække den efter dig, hvor den så hviler på de to kraftige baghjul.

Justeres til dit behov
Det smarte håndtag kan nemt justeres, så det passer præcis til din højde. Det er fremstillet med en kraftig skumforing, så det sikrer et godt og behageligt greb i indkøbsvognen.

Fylder ganske lidt sammenklappet
Når du ikke bruger indkøbsvognen, så kan den klappes sammen og lukkes med en sikkerhedslås, så er den nem at gemme af vejen derhjemme. Det er også praktisk, hvis du skal transportere den i f.eks. en bil.

Se hele vores sortiment i super lækre trolleys fra spanske PlayMarket her på Senior24.dk.

Specifikationer

Hjulstørrelse 16,5 / 13,0 cm. diameter bag/for
Længde 40,0 cm. (sammenklappet 30,0 cm.)
Bredde 48,0 cm.
Højde 100,0 cm. (sammenklappet 64,0 cm.)
Vægt 5,0 kilo
Produktgaranti 24 måneder
Rumfang 39,5 liter + kølerum 6 liter
Taske dimensioner H: 60 x D: 27 x B: 30 cm.
Steltype Sammenklappeligt
Kølerum Indbygget kølerum
Hjul Normal størrelse

Tilbehør