Sengeborde

Med et sengebord på hjul kan du læse, inden du falder i søvn, da bordpladen kan vippes. Hvis du er sengeliggende i længere tid, kan bordet bruges, når du skal spise eller til at have diverse ting på, så de er inden for rækkevidde. Se vores sengeborde på hjul nedenfor.

Sengeborde 2 varer

Viser 1 - 2 af 2
Viser 1 - 2 af 2

Hjælpemidler, som gør livet i soveværelset nemmere

For at kunne få en god nats søvn er det vigtigt, at soveværelset er indrettet både praktisk og komfortabelt. Et soveværelse skal nemlig fungere optimalt for den ældre. Hos Senior24.dk kan du finde diverse hjælpemidler til soveværelset, der kan hjælpe dig eller et familiemedlem.

Et sengebord kan hjælpe med at øge trivslen

Et sengebord på hjul må ikke forveksles med et almindeligt natbord, da disse to slags borde har vidt forskellige funktioner. At have et sengebord med hjul, som kan indstilles i en ønsket højde, kan hjælpe med at øge trivslen i sengen.

Ved at have et sengebord på hjul i soveværelset kan du læse, inden du falder i søvn, da bordpladen kan vippes. Hvis du er sengeliggende i længere tid, kan bordet bruges, når du skal spise eller til at have diverse ting på, så de er inden for rækkevidde.

Senior24 er e-mærket