Off-road rollatorer

En Off-Road rollator er en rollator, der giver dig mulighed for stadig at leve et aktivt liv med masser af skønne naturoplevelser – også selvom du ikke længere er helt så sikker på fødderne.

Der findes endda Off-Road rollatorer, der er specielt udviklet til dig, der er interesseret i golf og jagt, og gerne vil bibeholde den interesse. Disse rol...

En Off-Road rollator er en rollator, der giver dig mulighed for stadig at leve et aktivt liv med masser af skønne naturoplevelser – også selvom du ikke længere er helt så sikker på fødderne.

Der findes endda Off-Road rollatorer, der er specielt udviklet til dig, der er interesseret i golf og jagt, og gerne vil bibeholde den interesse. Disse rollatorer er forsynet med specielle tasker til transport af dit udstyr.

Hvis en Off-Road rollator er lige avanceret nok til dit behov, har vi her hos Senior24.dk en række af andre alsidige udendørs rollatorer, hvoraf flere af disse også egner sig til indendørs brug.

Mere

Off-road rollatorer 16 varer

Viser 1 - 16 af 16
Viser 1 - 16 af 16

Tips til valg af Off-road rollator.

At blive ældre er ikke altid lige let at skulle acceptere. Det, at du ikke har de samme kræfter, kan gøre, at du tænker, at du ikke har de samme muligheder som førhen. Hvis du altid har haft en aktiv livsstil, og elsket at farte rundt i byen eller i naturen, behøver du ikke at stoppe med det på grund af alderen. Med den rette rollator kan du stort set gøre, hvad du vil. Det gælder nemlig bare om at finde en rollator, der kan opfylde de behov, du har.

Hvorfor vælge en Off-Road rollator?

En Off-Road rollator er for dig, der ønsker at have en aktiv livsstil med lange spadsereture i skoven eller ved stranden, uden at du skal tænke over, om rollatoren kan klare mosten.

De specielle Off-Road rollatorer er kraftige og robuste modeller, der er udviklet til og specielt velegnet til ujævnt terræn, som eksempelvis at færdes i skoven. Off-Road rollatorerne er typisk ret store rollatorer, der er udstyret med kraftige affjedrende luftgummihjul. Det giver dig den nødvendige stabilitet, som du har brug for, når du bevæger dig rundt i et ujævnt terræn.

En Off-Road rollator giver dig chancen og muligheden for stadig at leve et aktivt liv i naturen og byen. Denne type rollator klarer nemlig både kantsten, brosten, trærødder, sne med mere.

Forskellige typer Off-Road rollatorer

Hos Senior24.dk kan du finde flere forskellige Off-Road rollatorer afhængig af dit behov. Hvis du eksempelvis er til daglige motionsture, vil Trionic Veloped Off-road SPORT være en oplagt rollator at vælge. Denne rollator vil føles behagelig og komfortabel at gå med, når der er brosten, grus, græs eller sne.

Er jagtsæsonen gået i gang? Det kan være lidt af en udfordring at gå på jagt, hvis du har problemer med hofter og knæ, har rygsmerter eller andre aldersrelaterede skavanker. I disse tilfælde vil Trionic Veloped Off-road JAGT være din perfekte partner. Den kan tilbyde dig en opbevaringstaske, tryghed og støtte i det ujævne terræn under jagten.

En inkarneret golfspiller vil have svært ved at opgive denne interesse, selvom mobiliteten ikke er helt i top længere. Det behøver du heller ikke, da Trionic Veloped Off-road GOLF rollatoren kan være en god ven. Med den ved hånden vil du opleve en større frihed, når du skal klare de 18 huller.

Tilbehør til Off-Road rollatorer

Når du er på tur med din rollator, kan det være, at du har brug for forskelligt tilbehør. At være aktiv kræver eksempelvis væske, hvorfor en smart holder til drikkedunk samt en drikkedunk kan være nødvendig.

Skal du ud, når det er blevet mørkt, eller hvis det er regnvejr, kan en Trionic LED baglygte, TrustCare LED lamper samt et Trionic Veloped Regnslag til rollatorer ligeledes være fornuftigt ekstratilbehør.


Senior24 er e-mærket