Rollator med underarmsstøtte

I takt med at vi bliver ældre mærker mange af os, at vores kroppe ikke er, hvad de førhen har været. Det er naturligvis forskelligt fra person til person, men for mange ældre kan det blive sværere at bevæge sig rundt.

For nogle mennesker er det svært at bevæge sig frit omkring på grund af en operation, mens det for andre kan være en sygdom elle...

I takt med at vi bliver ældre mærker mange af os, at vores kroppe ikke er, hvad de førhen har været. Det er naturligvis forskelligt fra person til person, men for mange ældre kan det blive sværere at bevæge sig rundt.

For nogle mennesker er det svært at bevæge sig frit omkring på grund af en operation, mens det for andre kan være en sygdom eller blot kroppen, der forandres. Hvis du oplever, at det bliver sværere at gå rundt, kan det være, at en rollator er relevant for dig. Hos Senior24.dk kan du tage et kig på vores udvalg af rollatorer med underarmsstøtte.

Mere

Rollator med underarmsstøtte 3 varer

Viser 1 - 3 af 3
Viser 1 - 3 af 3

Når det kommer til rollatorer, er der et væld af muligheder på markedet. Her er et eksempel en rollator med underarmsstøtte, der måske kan være den rette til dit behov.

Hvad er en rollator med underarmsstøtte?
I forhold til traditionelle rollatorer sidder de to håndtag anderledes på rollatorer med underarmsstøtte. Normalt sidder håndtagene omkring dit håndled, hvis du har armene ned langs siden, men på denne type rollatorer kan du have dine arme i en liggende position med vinkelrette albuer.

Hvad er fordelen ved en rollator med underarmsstøtte?
Rollatorer med underarmsstøtte er en fordel, hvis du lider af gigt, da du kan anvende begge dine underarme som støtte samt til at holde balancen. Derudover kan en rollator med underarmsstøtte også bruges i forbindelse med en operation eller genoptræning, hvor du er nødt til at gå oprejst hele tiden, men ikke selv har kræfterne til det. Den største fordel ved en rollator med underarmsstøtte er, at du har mulighed for at gå meget oprejst uden, at det kræver for meget af dig.

Hos Senior24.dk kan du finde rollatorer med underarmsstøtte, hvis du lider af gigt eller har gennemgået en operation. Topro Troja og Tiger er begge med underarmsstøtte, hvorfor de er specielt udviklet til dette formål.

Er beregnet til indendørs brug
Rollatorer med underarmsstøtte er normalt forbeholdt indendørs brug. Dette skyldes, at en rollator med underarmsstøtte er en del højere end andre rollatorer, hvorfor tyngdepunktet ikke er det samme. Det anbefales derfor ikke, at sådanne rollatorer anvendes udendørs, da støtten ikke vil være optimal. Derudover gør højden også, at det er nemmere at tippe rollatoren, hvis du bruger den på ujævne terræn, bakker m.m. Men som en nyhed kan vi nu også præsentere en rollator med underarms støtte til udendørs brug, den er lidt kraftige og frem for alt bredere, hvilket gør, at man kan færdes sikkert med den selv på moderat ujævtn underlag.