Kørestolsramper

Med en kørestolsrampe er niveauforskelle ikke længere en forhindring. Kørestolsramper sikrer nemlig, at livet som kørestolsbruger bliver nemmere. En rampe sørger for, at du nemt og hurtigt kan komme ind og ud af eksempelvis døre med alt lige fra en kørestol til en rollator. Som kørestols- eller rollatorbruger er en rampe et praktisk redskab, da ...

Med en kørestolsrampe er niveauforskelle ikke længere en forhindring. Kørestolsramper sikrer nemlig, at livet som kørestolsbruger bliver nemmere. En rampe sørger for, at du nemt og hurtigt kan komme ind og ud af eksempelvis døre med alt lige fra en kørestol til en rollator. Som kørestols- eller rollatorbruger er en rampe et praktisk redskab, da den giver dig mere frihed samt mulighed for selv at komme ind og ud af dit hjem.

Her hos Senior24.dk finder du både foldbare og sammenklappelige kørestolsramper og køreskinner samt teleskopiske køreskinner og meget mere.

Du kan læse mere om, hvad du skal overveje inden du vælger kørerampe neders på denne side.

Mere

Kørestolsramper 8 varer

Viser 1 - 8 af 8
Viser 1 - 8 af 8

Hvad skal man overveje forud for valg af kørestolsrampe ?

For kørestols- og rollatorbrugere er fleksibilitet og frihed lige så vigtig, som det er for alle andre. Dog kan det være sværere at komme rundt på grund af den manglende tilgængelighed. Dette kan både være hjemme hos dig selv, hos familie eller når du er på tur i byen. Det er specielt trapper, dørtrin samt andre niveauforskelle, der kan opleves som værende et problem med en kørestol eller rollator.

Men niveauforskelle behøver ikke være en udfordring, så længe du har en kørestolsrampe. En kørestolsrampe er en fremragende løsning til dit eget hjem, hvis du ønsker at have mere frihed på egen hånd. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke overvejelser du skal gøre, når du er på udkig efter en kørestolsrampe.

- Rampens bredde
- Rampens længde
- Belastningen

Rampens bredde
En af de faktorer, du skal være opmærksom på, er rampens bredde. I dag findes der kørestole og rollatorer i mange forskellige størrelser, hvorfor en specifik rampe sandsynligvis ikke passer til alle former for rollatorer og kørestole. Derfor er det en fordel, hvis du finder ud af, hvor bred din kørestol eller rollator er, så du er sikret, at rampen passer til dine hjælpemidler.

Rampens længde
Når du har fundet ud af bredden, skal du ligeledes undersøge rampens længde. Det er nemlig vigtigt, at du finder en rampe med den rette længde, så den passer til der, hvor du ønsker at placere den.

Belastningen
Sidst men ikke mindst skal du være opmærksom på belastningen. Hos Senior24.dk kan du både finde en dørtrinsrampe, der tåler en belastning på op til 200 kilo samt en foldbar kørerampe, der tåler en belastning på op til 300 kilo.

Vælg en rampe efter dine behov
Der er nogle overvejelser, du skal gøre dig, inden du køber en kørestolsrampe. Heldigvis hjælper disse overvejelser dig med at vælge den helt rette rampe, der passer til dine konkrete behov. Alle ovenstående faktorer er ligeledes gældende, hvis du er på udkig efter køreskinner. Hvis du ikke har brug for en kørestolsrampe, kan du hos Senior24.dk også finde dørtrinsramper og gummiramper.