Dørtrinsrampe i aluminium, 2-delt og sammenklappelig

MO-DS4025

Ny vare

Sammenklappelig 2-delt dørtrinsrampe fremstillet i aluminium, med transporttaske.

Flere detaljer

På lager

796,00 DKK

Yderligere information

Smart 2-delt dørtrinsrampe i aluminium, som er nem at folde sammen og tage med i den medfølgende transporttaske.

Den 2-delte dørtrinsrampe består af to separate ramper - hver med en bredde på 25 cm. Det at rampen er 2-delt gør det til en meget fleksibel løsning i forhold til ramper i et stykke, idet man frit kan placere de to ramper, så de passer optimalt i døråbningen. Ramperne kan anvendes både indendørs og udendørs.

Dørtrinsrampen kan anvendes på dørtrin med en højde op til 5 cm. og dækker 20 cm. på hver side af dørtrinet, når de er placeret.

Oversiden af dørtrinsrampen er riflet, så den er skridsikker og undersiden er bekældt med små gummifødder, hvilket sikrer, at den ligger stabilt og ikke rykker sig, når man kører henover trinnet.

Den 2-delte dørtrinsrampe leveres i en smart transporttaske, og vejer blot 2,0 kilo, selvom den er godkendt til en belastning op til 200 kilo.

Foretrækker du en dørtrinsrampe i ét stykke, så har vi den tilsvarende model med en bredde på 76 cm. som du kan se ved at klikke lige her.

Når du køber ramper eller køreskinner på Senior24.dk, så leverer vi altid gratis til din hoveddør. Du har 14 dages fortrydelsesret, hvis de ikke lever op til forventningerne.

Produkt information

Længde 40,0 cm. /rampe
Bredde 25,0 cm. /rampe
Vægt 2,0 kilo ialt
Produktgaranti 2 års garanti
HMI nr. 83815
Bredde (køreflade) 25,0 cm. /rampe
Max. stigning/højde 5 cm.
Max. belastning 200 kilo

Bedømmelser

Bliv den første, som bedømmer dette produkt. !

emærket