Ekstra små rollatorer

Små rollatorer - Hvis du er lavere end 160 cm. så kan det være svært at anvende en rollator i almindelig standardstørrelse.

Her i kategorien har vi samlet de af vores rollatorer, som kan vælges i størrelse 'small'. Små rollatorer er normalt identiske med standard rollatoren, blot med en lavere placering af sædet og i de ...

Små rollatorer - Hvis du er lavere end 160 cm. så kan det være svært at anvende en rollator i almindelig standardstørrelse.

Her i kategorien har vi samlet de af vores rollatorer, som kan vælges i størrelse 'small'. Små rollatorer er normalt identiske med standard rollatoren, blot med en lavere placering af sædet og i de fleste tilfælde også mulighed for at indstille håndtagshøjden lavere. Typisk kan du regulere håndtagshøjden helt ned i 65-66 cm. på de små rollatorer, hvor normalen er omkring 78 cm for standardrollatorer.

Det er væsentligt at bemærke, at ikke alle vores små rollatorer har mulighed for at indstille håndtagene lavere end ved normalstørrelsen, nogle small rollatorer er havnet i denne kategori alene fordi de kommer i en udgave med lavere placering af sædets højde. Så vi opfordrer til, at man nærlæser produktdimensionerne, som er vist nederst på de enkelte produktsider, eller kontakter os, hvis der er tvivlsspørgsmål.

Husk at den korrekte højde på håndtaget på din rollator svarer håndledets højde over gulvet, når du står med armene afslappet ned langs siden.

Mere

Ekstra små rollatorer 8 varer

Viser 1 - 8 af 8
Viser 1 - 8 af 8