Halebenspuder

En halebenspude er en sædepude, der enten har en speciel form eller en udskæring, der giver aflastning til halebenet under sidning. Der er variationer af halebenspuder tilgængelige med forskellige former og materialer.

Kig nærmere på vores udvalg af forskellige halebenspuder her. Hvis du ønsker rådgivning, er du velkommen til at kontakte os telefonisk.

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)

Komfort og lindring med en halebenspude

Hos Senior24.dk ønsker vi at gøre din hverdag mere behagelig, især hvis du oplever ubehag eller smerter i din sidderegion. Vores udvalg af halebenspuder og sidderinge af høj kvalitet er skabt for at hjælpe dig med at sidde godt og lindre dine smerter i halebensområdet.

Hvordan virker en halebenspude ?

Hvis du oplever smerter i dit haleben når du sidder eller rejser dig op, kan årsagerne være mange, såsom et langt eller brækket haleben, gener fra hæmorider eller prostata, eller andre faktorer. Pres mod halebenet kan forværre smerterne, hvilket gør en halebenspude til et effektivt hjælpemiddel.

Vores halebenspuder og sidderinge fungerer som trykaflastende siddepuder, specielt designet til at støtte halebenet. Med et centralt hul giver puden støtte og stabilitet til din sidderegion og lindrer effektivt smerter i haleben, lænd og balder samtidig med at støtte rygsøjlen.

Ved korrekt brug af en halebenspude kan du forvente en reduktion af smerter, og i mange tilfælde kan de endda forsvinde helt. En halebenspude er derfor et positivt skridt mod øget komfort og velvære.

Memory skum tilpasser sig til din kropsfacon Vælg en halebenspude i viskoelastisk eller memory skum hos os. Dette temperaturfølsomme materiale tilpasser sig din kropsfacon ved at blive smidigt og blødgøre under påvirkning af kropsvarmen.

Vi anerkender, at nogle måske synes, at en pude i memory skum føles hård ved første berøring. Men vær tålmodig, da det kræver lidt tid for puden at tilpasse sig og yde den bedst mulige støtte og aflastning. Tag plads på din halebenspude og giv materialet tid til at forme sig efter din krop. Snart vil du opleve høj komfort og den nødvendige aflastning i din sidderegion.

Memory skum er fantastisk til trykfordeling og åndbarhed, hvilket gør halebenspuden ideel til langvarig brug. Vælg en halebenspude i memory skum og få glæde af en effektiv og trykaflastende løsning til dit haleben.