Daypack til byACRE udendørs rollator

BAC-200-daypack

Ny vare

Rummelig indkøbstaske til Carbon UltraLight og Overland rollatoren fra byACRE.

byAcre logo

Flere detaljer

På lager

495,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Den nye byACRE Daypack er en smart taske, designet til at rumme alt, hvad du har brug for, når du skal afsted på udflugt med din byACRE rollator. 

Indvendigt har den masser af plads, og udvendigt finder du opbevaringslommer til drikkedunk, bindeløkker og plads til at hægte alt det udstyr på, som du måtte have brug for på din udflygt. 

Det er nemt at montere daypack'en på din byACRE rollator. Det sker ved at montere tasken i krydset på rollatoren med elastikkerne, som sidder på bagsiden af tasken - Se videoen nedenfor:

Tasken er forsynet med et kraftigt bærehåndtag, så du også kan anvende den uden rollatoren.

Tasken er fremstillet af kraftig grå polyester, som både er slidstærkt og vandafvisende, hvilket betyder, at den kan anvendes i al slags vejr. Rengøring sker med en fugtig klud. 

byACRE Daypack måler 35x16x33 cm. - indeholder 18 liter og tåler en belastning på 5 kilo. 

Daypack passer til både byACRE Carbon UltraLight standard størrelsen pg den brede udgave samt til den nye Carbon Overland rollator.

byACRE er et dansk mobilitetsfirma med en mission om at nedbryde stigma forbundet med nedsat funktionalitet. Vi på Senior24.dk er stolte over at kunne tilbyde de lækre byACRE produkter, som hjælper dig med at opretholde et højt aktivitetsniveau og samtidig se godt.

Produkt information

Produktgaranti 12 måneder
Max. belastning 5 kilo
Rumfang 18 liter
Dimensioner 35x16x33 cm.

Bedømmelser

Bliv den første, som bedømmer dette produkt. !

Tilbehør

emærket