Stokholder til byACRE Carbon rollator

Ny vare

Stokholder til Carbon rollatorerne fra byACRE.

byAcre logo

Flere detaljer

På lager

295,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Smart stokholder til byACRE Carbon UltraLight og Carbon Overland rollatoren.

Elegant stokholder, som nemt clipses fast på stellet på Carbon rollatoren, og giver dig mulighed for at medbringe din stok på turen.

Stokholderen består af to dele; en holder i bunden, hvor du sætter stokken, og så en clip, som monteres oppe ved sædet og holder stokken på plads.

Stokholderen monteres i højre side af rollatoren - vær opmærksom på at vælge, om stokholderen skal passe til Carbon UltraLight eller Carbon Overland rollatoren, når du bestiller.

Tip: Som du kan se på videoen nedenfor, så er det nemt at montere stokholderen, ved at lade den glide på plads på stellet, hvor den holdes fast af stokken. Hvis du kører med rollatoren uden stokken placeret i holderen, så kan du dog risikere, at den nederste holder hopper af, hvorfor det kan være en god idé at fastgøre den med et lille stykke dobbeltklæbende tape.

byACRE er et dansk mobilitetsfirma med en mission om at nedbryde stigma forbundet med nedsat funktionalitet. Vi på Senior24.dk er stolte over at kunne tilbyde de lækre byACRE produkter, som hjælper dig med at opretholde et højt aktivitetsniveau og samtidig se godt.

Produkt information

Produktgaranti 12 måneder

Tilbehør

emærket