Rolser 2+2 Logic Indkøbsvogn med 4 hjul

Ny vare

Rolser 2+2 Indkøbsvogn - Elegant indkøbsvogn med 4 hjul i super kvalitet og lækre farver.

Flere detaljer

På lager

876,00 DKK

Yderligere information

Elegant indkøbsvogn med 4 hjul og sammemklappeligt stel fra spanske Rolser - se alle de flotte farver.

Vælg frit mellem 2- eller 4 hjul.
Du kan anvende indkøbsvognen med 2- eller 4 hjul, du bestemmer selv, hvad der passer bedst i den givne situation. Du folder nemt de to ekstra forhjul ud med en enkelt greb.

De 4 hjul betyder, at indkøbsvognen altid står solidt, uanset om du holder fast i den eller stiller den fra dig. Hvis du har meget vægt i indkøbsvognen, så er det rart at lade al vægten hvile på de 4 hjul og skubbe indkøbsvognen foran dig for at have så lidt belastning som muligt på hænder og underarme, hvilket også gør Logic 2+2 til et godt valg, hvis du lider af ryg, skylder og nakkesmerter.

Har du ikke så meget vægt i tasken, så foretrækker mange blot at trække den efter sig på de to store baghjul.

Bemærk at videoen viser Rolser Logic Tour, som har drejelige forhjul men ellers er identisk med Rolser 2+2.

God plads og nem at håndtere
Rolser 2+2 Logic indkøbsvognen rummer 43 liter, og den er testet til 40 kilo, men vi anbefaler, at man holder sig til en max. vægt på 25 kilo i tasken.

Ligesom på de øvrige Rolser indkøbsvogne, så er er 2+2 Logic udstyret med vandtæt taske i kraftig nylon, som har snørelukning og klaplåg, der holdes på plads af snøren, så det ikke blæser op.

På bagsiden er tasken er der en lynlåslomme til opbevaring af avisen, briller, mobiltelefon og nøgler.

Indkøbsvognen er udstyret med kraftige gummihjul, som gør den nem at manøvrere med på alle typer underlag. I modsætning til Rolser Logic Tour, så har Rolser 2+2 Logic faste forhjul, som ikke kan drejes, hvilket er det bedste på løst og gruset underlag. Det er også vigtigt at vælge faste forhjul, hvis du foretrækker at holde håndledene i strakt position. Foretrækker du derimod at stimulere bevægeligheden i dine håndled, så anbefaler vi Rolser Logic Tour med de drejelige forhjul.

Fylder meget lidt
Rolser 2+2 Logic har også det smarte Logic stel, som kan klappes sammen, når du ikke bruger det. Det er en stor fordel, hvis du skal have indkøbsvognen med i bilens bagagerum eller bare sstuve den af vejen derhjemme.

Og så er Rolser 2+2 Logic forsynet med en lille krog på stellet, som gør, at du kan hænge den på indkøbsvognen, når du shopper i supermarkedet, så har du hænderne fri.

Bemærk at vi leverer alle vores Rolser produkter med Bring til nærmeste Bring pakkeshop - Vi kan i øjeblikket ikke tilbyde levering af Rolser produkter på din hjemmeadresse. Du modtager info direkte fra Bring, når din Rolser er klar til afhentning.

Se hele vores sortiment i super lækre indkøbsvogne fra spanske RolserCarLett og PlayMarket her på Senior24.dk.

Produkt information

Hjulstørrelse 14,6 cm. diameter
Længde 48,0 cm. (sammenklappet 32,0 cm.)
Bredde 39,0 cm.
Højde 106,0 cm. (sammenklappet 92,0 cm.)
Vægt 2,8 kilo
Produktgaranti 24 måneder
Godkendelse ISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø)
Max. belastning 40 kilo (anbefalet 25 kilo)
Rumfang 43 liter
Taske dimensioner H: 63 x D: 19 x B: 36 cm.

Bedømmelser

Bliv den første, som bedømmer dette produkt. !