Rolser Logic Tour Indkøbsvogn med 4 hjul

Ny vare

Rolser Logic Tour Indkøbsvogn - 4 hjulet indkøbsvogn med drejelige forhjul, fås i masser af lækre farver.

Flere detaljer

På lager

956,00 DKK

      Trustpilot

Yderligere information

Her har du topmodellen i indkøbsvogne fra spanske Rolser, som i mere end 50 år har lavet gedigne indkøbsvogne med vægt på et elegant og indbydende design.

Rolser Logic Tour er en gedigen indkøbsvogn med 4 hjul, hvoraf de to forreste er drejelige, hvilket gør det til en fornøjelse at manøvrere rundt med den på fast underlag. Læs mere nedenfor og se alle de smarte farver, du kan vælge Rolser Logic Tour i.

Vælg frit mellem 2- eller 4 hjul.
Med et enkelt greb omdannes Rolser Logic Tour fra en indkøbsvogn med 2- til 4 hjul. Du vælger selv, hvad der passer bedst til dit behov i situationen.

De 4 hjul betyder, at indkøbsvognen altid står solidt, uanset om du holder fast i den eller stiller den fra dig. Hvis du har meget vægt i indkøbsvognen, så er det rart at lade al vægten hvile på de 4 hjul og skubbe indkøbsvognen foran dig for at have så lidt belastning som muligt på hænder og underarme.

Denne indkøbsvogn er er godt valg for de, som har ryg-, skulder og nakkesmerter, da den aflaster maksimalt med sine 4 hjul og bevægelige forhjul, som ikke kræver så stor påvirkning for at skifte retning, når man skubber den.

Har du ikke så meget vægt i tasken, så foretrækker mange blot at trække den efter sig på de to store solide baghjul.

God plads og nem at håndtere
Rolser Logic Tour indkøbsvognen rummer 43 liter, og den er testet med en belastning op til 40 kilo, vi anbefaler dog, at man holder sig til en max. vægt på 25 kilo i tasken, hvilket dog også rækker, til selv et ganske omfattende dagligvareindkøb.

Ligesom på de øvrige Rolser indkøbsvogne, så er er Logic Tour udstyret med vandtæt taske i kraftig nylon, som har snørelukning og klaplåg, der holdes på plads af snøren, så det ikke blæser op.

På bagsiden er tasken er der en lomme til opbevaring af dine egendele og småting.

Rolser Logic Tour adskiller sig fra Rolser 2+2 Logic ved at have drejelige forhjul. Disse forhjul gør det til en fornøjelse at manøvrere rundt med indkøbsvognen, selv ved stor belastning, men det er vigtigt at vide, at de drejelige forhjul ikke fungerer godt på løst underlag. Så hvis du færdes meget på grusstier og lignende, så anbefaler vi, at du vælger Rolser 2+2 Logic, som har faste forhjul, som kører meget bedre på løst underlag.

Fylder meget lidt
Rolser Logic Tour har ligesom flere af vores øvrige Rolser indkøbsvogne også det smarte Logic stel, som kan klappes sammen, når du ikke bruger det. Det er en stor fordel, hvis du skal have indkøbsvognen med i bilens bagagerum eller bare stuve den af vejen derhjemme.

Som du formentlig så i videoen ovenfor, så er også Rolser Logic Tour forsynet med en lille krog på stellet, som gør, at du kan hænge den på indkøbsvognen, når du shopper i supermarkedet, så har du hænderne fri.

Bemærk at vi leverer alle vores Rolser produkter med Bring til nærmeste Bring pakkeshop - Vi kan i øjeblikket ikke tilbyde levering af Rolser produkter på din hjemmeadresse. Du modtager info direkte fra Bring, når din Rolser er klar til afhentning.

Se hele vores sortiment i super lækre indkøbsvogne fra spanske Rolser her på Senior24.dk.

Produkt information

HjulstørrelseDiameter for/bag: 11,5/14,3 cm.
Længde46,0 cm. (sammenklappet 32,5 cm.)
Bredde39,5 cm.
Højde106,0 cm. (sammenklappet 93,0 cm.)
Vægt3,2kilo
Produktgaranti24 måneder
GodkendelseISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø)
Max. belastning40 kilo (anbefalet 25 kilo)
Rumfang43 liter
Taske dimensionerH: 63 x D: 19 x B: 36 cm.

Bedømmelser

Bliv den første, som bedømmer dette produkt. !