Forskel på TrustCare udendørs rollatorer.

Svenske TrustCare fremstiller et par super lækre udendørs rollatorer, som går under navnene: Let's Move, Let's Go Out og Let's Fly - du kan se dem nedenfor.

De er alle tre fremstillet i et utroligt lækkert design, men det kan være svært at se præcis, hvad der adskiller de tre modeller.

Vi har derfor lavet en kort sammenligning med en beskrivelse af egenskaber, fordele og ulemper, så du nemt kan vælge den model, som passer bedst til dit behov.

TrustCare Let’s Move Udendørs rollator - kr. 2.295,- inkl. taske.

Let's Move er en helt ny model fra TrustCare. Den sælges til en lidt billigere pris end de to øvrige TrustCare rollatorer, så den kan konkurrere med billigere modeller på markedet, uden at man dog er gået på kompromis med den kendte TrustCare kvalitet eller det elegante design. 

Det interessante ved Let's Move er, at den kun vejer 5,4 kilo, hvilket gør den til en af de letteste rollatorer på markedet overhovedet, det er en stor fordel, når den skal transporteres eksempelvis i bil eller bus.

Som for de øvrige TrustCare rollatorer, så er bremsekablerne ført indvendigt i stellet, hvilket både bidrager til et elegant design, men også er praktisk, da man ikke hænger fast i alt muligt. Håndtagshøjden indstilles med store drejeskruer og for- og baghjul er lige store på Let's Move.

Let's Move kan forsynes med rygstøtte som tilbehør, men der findes ikke stokholder til modellen.

Når du køber Let's Move på Senior24, så får du gratis den originale Carloni taske med i købet.TrustCare Let’s Go Out Udendørs rollator - kr. 2.495,- inkl. taske

Let's Go Out er TrustCare’s klassiker, det er den første rollator, hvor der blev tænkt i lækkert design.

Let's Go Out er en elegant letvægter på bare 6,1 kilo med bremsekabler ført indvendigt i stellet. Let's Go Out er supernem at folde sammen og tage med, og højden på håndtagene indstilles nemt med de store drejeskruer. 

Let's Go Out er udstyret med ekstra store forhjul med en diameter på hele 24 cm., hvilket betyder, at den nemt og ubesværet kører over ujævnheder. Baghjulene har et indvendigt gummiophæng, som virker stødabsorberende overfor rystelser fra underlaget, så den er rigtig behagelig at køre med. 

Når du køber Let's Go Out på Senior24, så får du gratis den lækre taske med i prisen. herudover kan rollatoren udstyres med stokholder, rygstøtte, serveringsbakke og en del andet tilbehør.

Bemærk: TrustCare fremstiller også en rollator, som hedder Let's Go, det er nemt at forveksle navnet, men Let's Go er en rollator udelukkende beregnet til indendørs brug.TrustCare Let’s Fly Udendørs rollator - kr. 2.995,- inkl. taske

Let's Fly er en opgradering af Let's Go Out, hvor der er arbejdet yderligere med designet og de lækre detaljer. Vangerne på stellet er fremstillet i et stykke aluminium, hvor det på Let's Go Out er samlet af flere stykker, det har ikke nogen funktionel betydning, men det ser elegant ud og vidner om det gennemførte design og kvalitet. 

Let’s Fly er lidt tungere end de to øvrige modeller med en vægt på 6,9 kilo, men stadig en letvægter i forhold til mange andre rollatorer på markedet.

Som på de to øvrige TrustCare modeller, så er bremsekabler ført indvendigt i stellet, så du ikke hænger fast i noget. Men til forskel for de to andre, så indstillets håndtagshøjden med en elegant lille fjederbelastet fingerclip og ikke store drejeknapper, som på Let's Move og Let's Go Out.

Let’s Fly har ligesom Let's Go Out ekstra store forhjul, som gør, at du nemt kører over ujævnheder og fortovskanter og baghjulene er monteret i et indvendigt gummiophæng, som absorberer smårystelser fra underlaget og gør Let’s Fly utrolig behagelig at køre med.

Du får den orginale TrustCare taske med i handlen på Senior24 og herudover kan du tilvælge ekstra udstyr som rygstøtte, stokholder, serveringsbakke og transporttaske.

Sammenligning af TrustCare udendørs rollatorer

Nedenfor ser du en lille opsummering af væsentlige egenskaber ved de tre modeller:

Forskelle på TrustCare udendørs rollatorer

Vores kommentar:

Alle tre udendørs TrustCare rollatorer er fremstillet i et elegant design, som skiller sig ud fra mængden af kedelige rollatorer. Hvis vægten har meget at sige, så kan du med fordel vælge Let's Move, som blot vejer 5,4 kilo og sælges til en rigtig skarp pris, Let's Move har dog ikke helt de samme lækre detaljer som de to øvrige modeller, den har heller ikke de store forhjul og ikke muligheden for at montere stokholder. 

Hvis du vil ofre lidt mere på et endnu mere elegant design, så er både Let's Go Out og Let's Fly interessante. Klassikeren Let's Go Out vejer lidt mindre end Let's Fly, men Let's Fly har et fantastisk flot design med vanger støbt i eet stykke aluminium, og så har den fordelen af nemmere justering af håndtagshøjden med de små fingerclips.

Rent funktionelt er der dog ikke nogen reel forskel på Let's Go Out og Let's Fly; de er begge udstyret med de store forhjul og forskellen ligger i de små designmæssige detaljer, så valget mellem Let's Go Out og Let's Fly er mere et designmæssigt valg, da de to rollatorer ellers er fuldstændigt ligeværdige.

Du kan læse flere detaljer om de tre rollatorer ved at klikke ind på de enkelte produktsider her på webshoppen, det gør du enten ved at klikke på produktbillederne eller produkttitlerne ovenfor.Hvad siger brugerne ?

Se hvad brugerne siger: Nederst på de enkelte produktsider kan du se, hvad vores kunder skriver om rollatorerne, det er måske den bedste måde at danne sig en indtryk af produktet.

Og husk, at du altid er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller der er andet vi kan hjælpe med.