TrustCare Let's Move letvægtsrollator inkl. taske

TC-LM202

Ny vare

Nyhed: Let's Move letvægts rollator fra TrustCare, vejer blot 5,4 kilo. Elegant design med stel i aluminium.

Flere detaljer

På lager

1 995,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Spændende ny letvægtsrollator fra svenske TrustCare. Let's Move er en helt ny konstruktion, som blot vejer 5,4 kilo, hvilket gør det til en af de allerletteste rollatorer på markedet kun overgået af de meget dyre kulfiber rollatorer.

Vi har fået mulighed for at lancere TrustCare Let's Move i Danmark til en meget billig intropris på kun 1.995,- og så får du tilmed en taske med i prisen til en værdi af kr. 285,-.

Robust konstruktion med meget lav vægt
Let's Move er konstrueret med et robust stel i aluminium, som gør det muligt at holde vægten helt nede på de nævnte 5,4 kilo. Rollatoren er supernem at folde sammen og tage med i bussen eller bilen. Den folder sammen til en bredde på bare 20 cm.

Introtilbud med gratis taske til indkøb
Den medfølgende taske er et praktisk supplement, som giver dig mulighed for at transportere dine dagligvare indkøb nemt og smidigt. Tasken har et elegant Carloni print og kan også anvendes som almindelig taske, når den hægtes af rollatoren. Den har kraftige bærehåndtag og er godkendt op til 5 kilo.

Hvis du foretækker en mere traditionel lukket taske, så kan du tilkøbe vores almindelige taske, som leveres med Let's Go Out rollatoren. Du kan se- og bestille den nederst på denne side under tilbehør.

Kraftige bremser med ergonomiske håndtag
TrustCare Let's Move er som de øvrige rollatorer fra TrustCare forsynes med kraftige bremser, hvor kablerne er ført indvendigt i stellet, så du ikke har problem med strittende kabler, som hænger fast i alt muligt.

De ergonomisk udformede håndtag giver et godt greb i rollatoren og har du brug for at hvile benene, så kan du trykke bremserne ned i parkeringsposition, så står rollatoren solidt fast på stedet mens du slapper af på det behagelige sæde. Hvis du ønsker det, så kan du bestille en rygstøtte, som nemt monteres på rollatoren, du kan se rygstøtten her, eller du kan se muigheder for tilvalg nederst på denne side, hvor der bl.a. er en smart bakke, som kan placeres på sædet eller en robust transporttaske.Vores konklusion: TrustCare Let's Move er et utroligt gedigent produkt i et lækkert design. Du får en af de letteste rollatorer på markedet til en pris, der ligger væsentligt under konkurrenterne.

TrustCare fremstiller tre populære udendørsrollatorer; Let's Move, Let's Go Out og Let's Fly. Har du svært ved at se, hvad forskellen er på de tre modeller, så kan du læse vores lille sammenligning af dem ved at klikke her: Læs om forskellen på TrustCare udendørs rollatorer.

Senior24.dk er autoriseret dansk forhandler af de fantastiske TrustCare produkter.

Produkt information

Højde håndtag 78,0-93,0 cm.
Højde håndtag, minimum 78,0 cm.
Højde håndtag, maksimum 93,0 cm.
Hjulstørrelse 20,0 cm. diameter
Længde 65,0 cm.
Max. personvægt 130 kilo
Bredde 58,0 cm.
Højde 78,0 cm.
Vægt 5,4 kilo
Mål sammenfoldet H:78 x L:65 x B:20 cm.
Sædebredde 38,0 cm.
Sæde højde over gulv 60,0 cm.
Produktgaranti 24 måneder
Godkendelse ISO 11199-2:2005 og CE mærket
Max. belastning Max. 5 kilo i tasken
Sæde mål 38,0 x 16,5 cm.

Bedømmelser

Bliv den første, som bedømmer dette produkt. !

Tilbehør

trustpilot

emærket