TrustCare 'Let's Fly' Udendørs Rollator

1-2 hverdage

Let's Fly udendørs rollator fra svenske TrustCare. Flot letvægtsdesign i aluminium og kunstlæder.

Flere detaljer

På lager

2 396,00 DKK

      Trustpilot

Yderligere information

NYHED: TrustCare Let's Fly er uden tvivl den flotteste og mest veldesignede rollator på markedet idag.

TrustCare Let's Fly er en videreudvikling af TrustCares Let's Go udendørs rollator, som tidligere satte nye standarder for, hvor elegant en rollator kunne fremstå. Med den nye Let's Fly rollator skubber TrustCare yderligere til grænserne for veldesignede produkter ved at præsentere Let's Fly udendørs rollatoren med ramme i et stykke aluminium uden svejsninger eller samlinger. Den har indbygget affjedring som sammen med de store hjul giver en blød og behagelig gang.

Dette er virkeligt et produkt, hvor design og overlegen ergonomi går hånd i hånd.

TrustCare lancerer Let's Fly rollatoren i 4 forskellige farver; den elegante stålgrå med sort sæde, den friske hvide udgave med sæde i brun, den klassiske champagne og endelig den frække røde udgave med sort sæde.

Du kan bestille en smart taske til din TrustCare Let's Fly. Tasken er specielt fremstillet til at kunne hænge på de to beslag under sædet, som du kan se på billedet herover.

På billedet herover ser du også, hvor nemt og elegant du justerer højden på rollatorens håndtag med den smarte snaplås ved siden af sædet. Højden kan justeres fra 78-96 cm.

Du klapper nemt Let's Fly rollatoren sammen, blot ved at løfte i håndtaget på sædet. Det udløser sikringen og rollatoren klapper sammen til en bredde på blot 20 cm.. Sammen med den ekstremt lave vægt på blot 6,3 kilo betyder det, at det er nemt lige at tage rollatoren med i bussen eller lægge den bag i bilen.

Senior24.dk er autoriseret dansk forhandler af de fantastiske TrustCare produkter.

Produkt information

Højde håndtag78-96 cm.
Højde håndtag, minimum78,0 cm.
Højde håndtag, maksimum96,0 cm.
HjulstørrelseDiameter for-/baghjul: 24,5/20,0 cm.
Længde67,0 cm.
Max. personvægt130 kilo
Bredde58,0 cm.
Højde96,0 cm.
Vægt6,1 kilo
Mål sammenfoldetH:96 x L:20 x B:67 cm.
Sædebredde40,5 cm.
Sæde højde over gulv59,5 cm.
Produktgaranti24 måneder
GodkendelseISO 11199-2:2005 og CE mærket

Bedømmelser

Bedømt af (Ringe, Denmark) den  13 Oct 2017 (TrustCare 'Let's Fly' Udendørs Rollator) :
(5/5

Trust "Let's Fly" Rollator

Når man nu har behovet for en rollator i huset, er denne her et suverænt godt valg - lækkert design, emmer af kvalitet og den "funker". Vi valgte den i en glad rød farve, som fører tanken hen på alt andet end sygdom og skrøbeligheder - godt valg!

Bedømt af (Oslo, Norway) den  28 Sep 2017 (TrustCare 'Let's Fly' Udendørs Rollator) :
(5/5

Meget tilfreds med denne rullatoren. Både manøvrering, anvendelighet og smakfullt design.

Og legger også til ros for senior24.dk sin kundevennlighet, ærlighet og hurtig ekspedering.

Kanskje ikke riktig plass å komme med et spørsmål: Men en alkoholiker ramla med full tyngde over min rullator. Braketten til det ene bakhjulet ble slått skjevt. Jeg fikk bendt det tilbake. Og håper ikke braketten (hjulopphenget) er blivet svekket.

Men til senior24.dk som har sendt meg spørreundersøkelsen. Eller TrustCare som kanskje leser dette. Generelt: Hvordan går jeg frem hvis jeg vil bestille en reservedel? (Jeg bor i Norge. Min modell måtte jeg bestille Danmark.)

Og. Sverige kan være stolte av å ha et firma som TrustCare i sitt midte. Fornuftig konstruksjon og fremragende forståelse av hvor viktig Design er.
Her har andre konstruktører i Sverige og ellers i Norden mye å lære.

Bedømt af (Ålbæk, Denmark) den  30 Aug 2017 (TrustCare 'Let's Fly' Udendørs Rollator) :
(5/5

Yderst anvendelig rollator i flot design.

Har anvendt rollator i nogle dage og med det netop tilkøbte ekstraudstyr har den allerede vist sig yderst anvendelig for mig - letter eller muliggør flere funktioner indendørs og den er med den lette vægt nem at tage med i bil og derfra bruges over kort strækning (eksempelvis fra og til butik).
Dertil 5 stjerner for firmaets kommunikation og væremåde overfor mig som kunde - tak for det.

Tilbehør / relateret