TrustCare 'Let's Fly' Udendørs Rollator

1-2 hverdage

Let's Fly udendørs rollator fra svenske TrustCare. Flot letvægtsdesign i aluminium og kunstlæder.

Flere detaljer

På lager

2 396,00 DKK

      Trustpilot

Yderligere information

TrustCare Let's Fly er uden tvivl den flotteste og mest veldesignede rollator på markedet idag.

KAMPAGNE: Køb en Let's Fly rollator idag og få tasken med gratis - værdi kr. 285,-

Bemærk at tasken medfølger automatisk, selvom du ikke kan se den i indkøbsskurven, når du checker ud - Du skal altså ikke selv bestille tasken :-)

TrustCare Let's Fly er en videreudvikling af TrustCares Let's Go Out udendørs rollator, som tidligere satte nye standarder for, hvor elegant en rollator kunne fremstå.
Med den nye Let's Fly rollator skubber TrustCare yderligere til grænserne for veldesignede produkter ved at præsentere Let's Fly udendørs rollatoren med ramme i et stykke aluminium uden svejsninger eller samlinger. Den har indbygget affjedring, som sammen med de store hjul giver en blød og behagelig gang.

Dette er virkeligt et produkt, hvor design og overlegen ergonomi går hånd i hånd.

TrustCare Let's Fly rollatoren findes i 4 forskellige farver; den elegante stålgrå, den friske hvide udgave, den klassiske champagne og endelig den frække røde udgave - alle med lækkert sæde i sort flet.

På billedet herover ser du også, hvor nemt og elegant du justerer højden på rollatorens håndtag med den smarte snaplås ved siden af sædet. Højden kan justeres fra 78-92 cm.

Når du køber TrustCare Let's Fly på Senior24, så får du gratis den smarte taske med i handlen. Tasken er specielt fremstillet til at kunne hænge på de to beslag under sædet, som du kan se på billedet herover.

Hvis du ruller helt ned på denne side, så kan du se det store udvalg af tilbehør, som findes til TrustCare Let's Fly, eksempelvis rygstøtte, stokholder og rejsetaske.

Du klapper nemt Let's Fly rollatoren sammen, blot ved at løfte i håndtaget på sædet. Det udløser sikringen og rollatoren klapper sammen til en bredde på blot 20 cm.. Sammen med den ekstremt lave vægt på blot 6,9 kilo betyder det, at det er nemt lige at tage rollatoren med i bussen eller lægge den bag i bilen. Har du en bil med 4 døre, så kan du også nemt sætte rollatoren ind bagved føresædet.

Vi får rigtigt mange positive tilbagemeldinger fra glade brugere af de smarte rollatorer fra TrustCare, som alle fortæller om de reaktioner, de får fra folk, der er overraskede over, at en rollator kan være så smart og lækkert designet. Det gør beslutningen om at anskaffe sig en rollator meget nemmere, hvis man går lidt op i sin fremtoning. Prøv at se nogle af de kundeanmeldelser vi har lidt længere nede på denne side.

Senior24.dk er autoriseret dansk forhandler af de fantastiske TrustCare produkter.

Produkt information

Højde håndtag78,5-92,0 cm.
Højde håndtag, maksimum92,0 cm.
HjulstørrelseDiameter for-/baghjul: 24,5/20,0 cm.
Højde håndtag, minimum78,5 cm.
Længde66,5 cm.
Afstand mellem håndtag38,5 cm.
Max. personvægt130 kilo
Bredde58,0 cm.
Højde92,0 cm.
Vægt6,9 kilo
Mål sammenfoldetH:82 x L:67 x B:26 cm.
Sædebredde40,5 cm.
Sæde højde over gulv59,5 cm.
Produktgaranti24 måneder
HMI nr.103628
GodkendelseISO 11199-2:2005 og CE mærket

Bedømmelser

Bedømt af (Solrød, Denmark) den  06 Sep 2018 (TrustCare 'Let's Fly' Udendørs Rollator) :
(5/5

OK

Udmærket rollator

Bedømt af (Herning, Denmark) den  02 Aug 2018 (TrustCare 'Let's Fly' Udendørs Rollator) :
(5/5

Gode køreegenskaber.

Rollatoren er let at køre med og fylder ikke meget, når man skal have den med i bilen.

Bedømt af (Horsens, Denmark) den  02 Aug 2018 (TrustCare 'Let's Fly' Udendørs Rollator) :
(4/5

God solid service

Siden er utolig nem at navigere på, handel er nem og levering er hurtig, alt i alt en god oplevelse og en anbefaling værdig

Tilbehør / relateret