TrustCare Let's Fly Udendørs Rollator inkl. taske

Ny vare

Let's Fly udendørs rollator fra svenske TrustCare. Flot letvægtsdesign i aluminium og kunstlæder.

BESTIL INDEN KL. 12:00 OG VI SENDER SAMME DAG - PÅ HVERDAGE

Flere detaljer

På lager

2 995,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

TrustCare Let's Fly er uden tvivl den flotteste og mest veldesignede rollator på markedet idag.

KAMPAGNE: Køb en Let's Fly rollator idag og få tasken med gratis - værdi kr. 285,-

Bemærk at tasken medfølger automatisk, selvom du ikke kan se den i indkøbsskurven, når du checker ud - Du skal altså ikke selv bestille tasken :-)

TrustCare Let's Fly er en videreudvikling af TrustCares Let's Go Out udendørs rollator, som tidligere satte nye standarder for, hvor elegant en rollator kunne fremstå.
Med den nye Let's Fly rollator skubber TrustCare yderligere til grænserne for veldesignede produkter ved at præsentere Let's Fly udendørs rollatoren med ramme i et stykke aluminium uden svejsninger eller samlinger. Den har indbygget affjedring, som sammen med de store hjul giver en blød og behagelig gang.

Dette er virkeligt et produkt, hvor design og overlegen ergonomi går hånd i hånd.

TrustCare Let's Fly rollatoren findes nu i hele 4 forskellige farver; den elegante stålgrå, den friske hvide udgave, den frække røde udgave og nu også den sorte - alle med lækkert sæde i sort flet.

På billedet herover ser du også, hvor nemt og elegant du justerer højden på rollatorens håndtag med den smarte snaplås ved siden af sædet. Højden kan justeres fra 78-92 cm.

Når du køber TrustCare Let's Fly på Senior24, så får du gratis den smarte taske med i handlen. Tasken er specielt fremstillet til at kunne hænge på de to beslag under sædet, som du kan se på billedet herover.

Hvis du ruller helt ned på denne side, så kan du se det store udvalg af tilbehør, som findes til TrustCare Let's Fly, eksempelvis rygstøtte, stokholder og rejsetaske.

Du klapper nemt Let's Fly rollatoren sammen, blot ved at løfte i håndtaget på sædet. Det udløser sikringen og rollatoren klapper sammen til en bredde på blot 20 cm.. Sammen med den ekstremt lave vægt på blot 6,9 kilo betyder det, at det er nemt lige at tage rollatoren med i bussen eller lægge den bag i bilen. Har du en bil med 4 døre, så kan du også nemt sætte rollatoren ind bagved føresædet.

Vi får rigtigt mange positive tilbagemeldinger fra glade brugere af de smarte rollatorer fra TrustCare, som alle fortæller om de reaktioner, de får fra folk, der er overraskede over, at en rollator kan være så smart og lækkert designet. Det gør beslutningen om at anskaffe sig en rollator meget nemmere, hvis man går lidt op i sin fremtoning. Prøv at se nogle af de kundeanmeldelser vi har lidt længere nede på denne side.

TrustCare fremstiller tre populære udendørsrollatorer; Let's Move, Let's Go Out og Let's Fly. Har du svært ved at se, hvad forskellen er på de tre modeller, så kan du læse vores lille sammenligning af dem ved at klikke her: Læs om forskellen på TrustCare udendørs rollatorer.

Senior24.dk er autoriseret dansk forhandler af de fantastiske TrustCare produkter.

Produkt information

Højde håndtag 78,5-92,0 cm.
Højde håndtag, maksimum 92,0 cm.
Hjulstørrelse Diameter for-/baghjul: 24,5/20,0 cm.
Højde håndtag, minimum 78,5 cm.
Længde 66,5 cm.
Afstand mellem håndtag 41,0 cm.
Max. personvægt 130 kilo
Bredde 58,0 cm.
Højde 92,0 cm.
Vægt 6,9 kilo
Mål sammenfoldet H:82 x L:67 x B:26 cm.
Sædebredde 40,5 cm.
Sæde højde over gulv 59,5 cm.
Produktgaranti 24 måneder
Godkendelse ISO 11199-2:2005 og CE mærket

Tilbehør

emærket