Travelbag til byACRE Carbon rollator

Ny vare

Smart faconsyet rejsetaske til Carbon UltraLight og Overland rollatoren fra byACRE.

byAcre logo

Flere detaljer

På lager

795,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Rejsetaske til byACRE Carbon UltraLight og Carbon Overland rollatoren i kraftigt materiale.

Hvis du skal have din byACRE Carbon rollator med ud at rejse, så er denne faconsyede bæretaske, lige hvad du har brug for.

Bæretasken er fremstillet i slidstærkt ydermateriale med polstret inderside, som beskytter din rollator mod ridser og snavs under transport. Den er faconsyet, så den passer perfekt i i formen og det er supernemt at tage rollatoren ind- og ud af tasken.

Det skal understreges, at bæretasken ikke egner sig som transportemballage ved indcheckning af rollator som flybagage, da det er en blød polstret taske, som ikke beskytter mod det tryk, som rollatoren vil blive udsat for, når den checkes ind og kommer til at ligge under kufferter og anden bagage.

Bæretasken er imidlertid perfekt til at transportere rollatoren over skulderen, da den er udstyret med en kraftig bærerem, så du kan nemt tage den med gennem lufthavnen, på krydstogtskibet eller til bussen. Du kan også bære den i håndtaget.

Nedenfor kan du se en video, som viser, hvordan du anvender bæretasken med byACRE Overland rollatoren:

Som alle produkter fra byACRE, så er også denne travelbag fremstillet i et lækkert design, som matcher rollatoren. 

Bæretasken vejer ca. 800 gram og måler ca. 70x85x16-20 cm.

Bemærk, at du skal vælge hvilken model rejsetasken skal passe til, da tasken til Carbon Overland er en smule større end den tilsvarende til Carbon UltraLight.

byACRE er et dansk mobilitetsfirma med en mission om at nedbryde stigma forbundet med nedsat funktionalitet. Vi på Senior24.dk er stolte over at kunne tilbyde de lækre byACRE produkter, som hjælper dig med at opretholde et højt aktivitetsniveau og samtidig se godt.

Produkt information

Produktgaranti 12 måneder

Bedømmelser

Bliv den første, som bedømmer dette produkt. !

Tilbehør

emærket