Carlett Lett 800 Indkøbsvogn med sæde

Ny vare

Smart indkøbsvogn med indbygget sæde og parkeringsbremse - godt alternativ til rollator.

Flere detaljer

På lager

1 756,00 DKK

      Trustpilot

Yderligere information

NYHED: Nu kan du klare dine indkøb og gå dig en tur og samtidig vide, at du til hver en tid kan sætte dig på din medbragte stol og hvile dig lidt. Det giver en enorm frihed til fortsat at leve det aktive liv, selvom benene og balancen ikke længere er, hvad den har været.

Carlett Lett 800 er en helt ny type indkøbsvogn og transportabel hvilestol i en samlet løsning. Mange af vores kunder har efterlyst denne kombination, især hvis de ikke føler, at de er helt klar til en rollator med hvilesæde, så er dette en rigtig smart løsning.

Carlett Lett 800 har som den eneste indkøbsvogn på markedet en parkeringsbremse, som giver øget tryghed og som er nødvendig, når man anvender indkøbsvognen som hvilestol.

Tryk på billedet herunder for at se Carlett's præsentationsvideo af Lett 800:

Let og kompakt
Til trods for sin solide konstruktion, så vejer Carlett Lett 800 blot 6 kilo, idet den er fremstillet i aluminium. Lett 800 er udstyret med en elegant taske i og polstret sæde i vandtæt gråmeleret kunstlæder, som er nemt at vedligeholde.
Tasken rummer 29 liter og er forsynet med en smart inderpose med kraftige håndtag, så du nemt kan tage dine indkøb med dig og lade vognen stå. Og så har Lett800 holder til paraplyen og en solid plast bakke monteret under håndtaget, som er rigtig god til opbevaring af diverse småting.

Justerbart håndtag med bremse
Du kan justere højden på håndtaget fra 84-91 cm. så det passer perfekt til dig – Og som noget helt unikt, så er Lett 800 udstyret med bremser, som du dels kan anvende ligesom håndbremsen på en cykel, når du kører med den - eller du kan aktivere parkeringsbremsen, når du bruger Lett 800 til at sidde på, så den står stabilt og ikke ruller med dig.

Støjsvag og nem at køre med
De letløbende hjul støjer minimalt, da de er fremstillet af et blødt plastmateriale. Du kan låse hjulene i fast position eller du kan lade dem dreje enten med fuld fri 360 graders rotation eller begrænset til 90 graders udsving, hvilket gør det til en fornøjelse at navigere rundt med indkøbsvognen.

Nem at klappe sammen
Lett 800 er supernem at klappe sammen for transport i bil eller opbevaring hjemme.

Se hele vores sortiment i super lækre trolleys fra spanske Carlett her på Senior24.dk.

Produkt information

Højde håndtag84,0-91,0 cm.
Længde50,0 cm. (sammenklappet 27,0 cm.)
Bredde49,0 cm.
Højde84,0 cm.
Vægt5,2 kilo
Mål sammenfoldet84,0 x 49,0 x 27,0 cm
Sæde højde over gulv50,0 cm.
Produktgaranti24 måneder
Max. belastning100 kilo
Sæde mål35,0 x 28,0 cm.
Rumfang29 liter
Taske dimensionerH: 32 x D: 34 x B: 37 cm.

Bedømmelser

Bliv den første, som bedømmer dette produkt. !