TrustCare 'Let's Shop' Shopper-rollator

Ny vare

Nyhed: Let's Shop smart kombination af indkøbsvogn og rollator fra svenske TrustCare. Flot letvægtsdesign i aluminium og kunstlæder.

Flere detaljer

På lager

2 995,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

TrustCare Let's Shop er ny og spændende kombination af en veldesignet rollator og en smart indkøbsvogn. TrustCare Let's Shop er det helt rigtige valg for dig, som måske ikke helt er klar til at anskaffe en rollator men har erkendt behovet for lidt ekstra støtte, når du er ude og gå. Let's Shop giver dig muligheden for at sidde og tage et lille hvil, og samtidig er den udstyret med en stor taske på 25 liter, som gør den reelt anvendelig som indkøbsvogn til de daglige behov.

Den smarte og robuste taske indeholder som nævnt 25 liter. Den er forsynet med en inderpose, som du nemt tager ud, når du skal bære dine indkøb ind. Tasken er også indrettet med et par smarte rum til diverse småting og personlige ejendele og det kraftige klaplåg fungerer som et behageligt hvilesæde.

Shopper-rollatoren er nem at klappe sammen, når den eksempelvis skal med i bilens bagagerum eller stuves af vejen. Når den er foldet sammen så kan den stå selv. Vægten er blot 7,0 kilo, så den er nem at håndtere.

Let's Shop har kraftige gummihåndtag, som kan justeres til en højde, som passer dig i intervallet 76-95 cm. Bremserne har skjulte kabler og fungerer ligesom på traditionelle rollatorer og kan låses i parkeringsposition, når du har behov for lige at sidde ov hvile lidt.

Som for de øvrige TrustCare produkter, så er dette virkeligt et produkt, hvor design og ergonomi går op i en højere enhed, hvilket også er årsagen til, at TrustCare Let's Shop er blevet belønnet med en RedDot Award ved lanceringen i 2019.

Senior24.dk er autoriseret dansk forhandler af de fantastiske TrustCare produkter.

Produkt information

Højde håndtag 76,0-95,0 cm.
Højde håndtag, minimum 76,0 cm.
Højde håndtag, maksimum 95,0 cm.
Hjulstørrelse 20,0 cm. diameter
Længde 63,0 cm.
Max. personvægt 130 kilo
Bredde 57,0 cm.
Højde 95,0 cm.
Vægt 7,0 kilo
Mål sammenfoldet H:76 x L:63 x B:28 cm.
Sædebredde 44,0 cm.
Sæde højde over gulv 60,0 cm.
Produktgaranti 24 måneder
Godkendelse ISO 11199-2:2005 og CE mærket
Max. belastning Max. 12 kilo i tasken
Sæde mål 44,0 x 16,0 cm.
Rumfang 25 liter
Steltype Sammenklappeligt
Kølerum Ikke noget kølerum
Hjul Ekstra store

Bedømmelser

Bedømt af (Tilst, Denmark) den   24 Feb 2020 (TrustCare 'Let's Shop' Shopper-rollator) :
(5/5
Kunden har ikke skrevet nogen kommentar.

Tilbehør

trustpilot

emærket