Leopard Letvægts rollator

Ny vare

Sammenklappelig Leopard Letvægts rollator i aluminium, fås med sæde i to forskellige højder

Flere detaljer

På lager

1 596,00 DKK

  • Small
  • Medium

Yderligere information

Letvægts rollator model Leopard fremstillet i aluminium. Leopard rollatoren leveres i en elegant antrazitgrå- eller en frisk rød farve, som skiller sig lidt ud fra mere traditionelle rollatorer.

Som noget nyt kan vi nu levere Leopard rollatoren med sæde i to forskellige højder; standardstørrelsen som vi kalder 'Medium' hvor sædet sidder 62 cm. over jorden, og så den nye 'Small' variant, hvor sædet sidder 55 cm. over jorden. Hvis du er under 160 cm. høj, så anbefaler vi, at du vælger den nye 'Small' udgave, som kun findes i antrazitgrå.

Rollatoren er supernem at klappe sammen, hvis du skal transportere den i f.eks. en bil. Og med sine store hjul på 20 cm. så er den lige velegnet til indendørs- og udendørs brug.

Leopard rollatoren er et supergodt alternativ til de lidt billigere rollatorer som eksempelvis Impala eller Dietz Fakto+. Ved at give lidt ekstra får du en opdateret letvægts rollator, som er nem at klappe sammen og transportere og væsentlig smartere at kigge på, og så sparer du stadig kr. 5-600,- i forhold til en Topro Troja.

Leopard rollatoren levere med et omfattende standardudstyr, bl.a. rygbælte og en smart indkøbstaske, som nemt tages af rollatoren. Herudover er den udstyret med holder til stok og en smart 'trædepedal', som gør det nemt af passere fortovskanter og trappetrin.

Leopard rollatoren har bremser på de to store 200 mm. baghjul, som kan låses og nemt betjenes med de store gribehåndtag.

Når du bestiller Leopard rollator på Senior24.dk, så leverer vi gratis til din hoveddør og du har 14 dages fortrydelsesret.

Produkt information

Højde håndtag S: 66-86 cm / M: 74,0-102,0 cm.
Højde håndtag, minimum S: 66,0 cm. / M: 74,0 cm.
Højde håndtag, maksimum S: 86,0 cm. / 102,0 cm.
Hjulstørrelse Diameter for-/baghjul: 20,0 cm.
Længde 66,0 cm.
Max. personvægt 150 kilo
Bredde 60,8 cm.
Højde Max. S: 86,0 cm. / M: 102,0 cm.
Vægt 7,7 kilo
Mål sammenfoldet H:74 x L:66 x B:23 cm.
Sædebredde 46,0 cm.
Sæde højde over gulv S: 55,0 cm. / M: 62,0 cm.
Produktgaranti 24 måneder

Bedømmelser

Bedømt af (Bjert, Denmark) den   08 Jan 2019 (Leopard Letvægts rollator ) :
(5/5

Super oplevelse!

Købte først en billig rollator, som ikke var, som vi ønskede. Vi blev behandlet på fornemste vis, sendte den retur og modtog lynhurtigt Leopard- modellen, som vi er meget glade for. Men - jeres venlighed og service er næsten det allerbedste. TAK!
Bedste hilsener, Grete & Børge Skovlund.

Bedømt af (Haslev, Denmark) den   16 Nov 2018 (Leopard Letvægts rollator ) :
(5/5

Godt køb

Vi er meget tilfredse med vores køb, den virker helt perfekt

Bedømt af (Brande, Denmark) den   15 Nov 2018 (Leopard Letvægts rollator ) :
(5/5
Kunden har lavet en vurdering men har ikke skrevet nogen kommentar, eller også afventer anmeldelsen godkendelse fra administrator.

Tilbehør

emærket