Læsepude fra BookSeat

Ny vare

Læsepuden fra BookSeat holder din bog eller iPad og aflaster nakke og skuldre.

Logo BookSeat Læsepude

Flere detaljer

289,00 DKK inkl. moms

-40,00 DKK

329,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Læsepuden fra BookSeat holder din bog eller iPad og sikrer aflastning af nakke, skuldrer og arme. Vælg mellem 3 flotte farver.

Aflaster ryg og nakke
Du placerer din bog eller iPad på læsepuden og stiller den på bordet foran dig, i sofaen eller på skødet, derved sikrer du aflastning af din ryg, arme og skuldrer da læsepuden bærer vægten af bogen eller iPad’en.
Samtidig har du dine hænder fri til at kunne lave andre ting, eksempelvis strikke. BookSeat er også velegnet til at holde kogebogen, mens du har hænderne fri til madlavningen.

Smart design
BookSeat læsepuden er fremstillet i smudsafvisende Alcantara, som nemt kan rengøres med en fugtig klud. Den er designet med en smart bærestrop og så har den en lille lomme på bagsiden, hvor du kan opbevare din mobiltelefon, kuglepen eller læsebriller.
Læsepuden er reelt en lille sækkestol til din bog og er fyldt med de samme små krøyerkugler, hvilket betyder, at den er nem at forme og placere på alle underlag, samtidig vejer den nærmest ingenting.
BookSeat er forsynet med en lille gennemsigtig akrylplade med elastik, som gør, at den kan tilpasses alle typer og størrelse af bøger - den er dog ikke egnet til avislæsning. Når du bladrer i bogen, så folder du lige pladen ned- og op igen, så holder den på siderne.Fordele ved BookSeat læsepuden

  • Aflaster nakke og skuldrer, da den holder bogen eller iPad’en i den optimale læseposition
  • Kan bruges på alle typer af underlag
  • Nem at rengøre med en fugtig klud, da den er fremstillet af Alcantara

Mål: Læsepuden er 29 cm i høj og har en bredde i bunden på 27 cm.

Vælg mellem 3 flotte farver, som vi har på lager til omgående afsendelse: Grå, Brun og Olivengrøn

Produkt information

Bredde 27,0 cm.
Højde 29,0 cm.
Vægt 250 gram
Produktgaranti 12 måneder

Bedømmelser

Bliv den første, som bedømmer dette produkt. !

trustpilot

emærket