PlayMarket Indkøbsvogn 'Go Up'

Ny vare

PlayMarket 'Go Up' indkøbsvogn. Stor, lækker og smidig indkøbsvogn med svingbare forhjul.

Flere detaljer

På lager

1 036,00 DKK

Yderligere information

PlayMarket 'Go Up' er en praktisk indkøbsvogn, som til trods for, at den rummer hele 40 liter er nem at håndtere med de smarte svingbare forhjul. Den står stabilt på de fire hjul og du kan både køre den foran dig eller trække den efter dig.
PlayMarket 'Go Up' findes i 2 forskellige farver - nemlig rød og sort.

Selve tasken er fremstillet i et slidstærkt materiale som tåler al slags vejr, og tasken er forsynet med en inderpose, som nemt tages ud og rengøres i vaskemaskine. Tasken kan justeres i højden og er forsynet en en topflap, som nemt åbnes og lukkes.

Masser af plads
PlayMarket ’Go Up’ rummer hele 40 liter, hvilket gør den til en af de mest rummelige indkøbsvogne på markedet. Udover de 40 liter, så er PlayMarket 'Go Up' også udstyret med en termorum på forsiden, som rummer yderligere 6 liter frostvarer og lukkes med lynlås.

Nem at håndtere
PlayMarket ’Go Up’ er udstyret med dobbelt svingbare hjul, som gør den utroligt nem at håndtere, selv når den er tungt lastet.

Du kan vælge at skubbe indkøbsvognen foran dig, hvor den støtter solidt på alle 4 hjul eller du kan trække den efter dig, hvor den så hviler på de to kraftige baghjul.

Justeres til dit behov
Det smarte håndtag kan nemt justeres, så det passer præcis til din højde. Det er fremstillet med en kraftig skumforing, så det sikrer et godt og behageligt greb i indkøbsvognen.

Fylder ganske lidt sammenklappet
Når du ikke bruger indkøbsvognen, så kan den klappes sammen og lukkes med en sikkerhedslås, så er den nem at gemme af vejen derhjemme. Det er også praktisk, hvis du skal transportere den i f.eks. en bil.

Video:

Se hele vores sortiment i super lækre trolleys fra spanske PlayMarket her på Senior24.dk.

Produkt information

Hjulstørrelse 16,5 / 13,0 cm. diameter bag/for
Længde 40,0 cm. (sammenklappet 30,0 cm.)
Bredde 48,0 cm.
Højde 100,0 cm. (sammenklappet 64,0 cm.)
Vægt 5,0 kilo
Produktgaranti 24 måneder
Rumfang 39,5 liter + kølerum 6 liter
Taske dimensioner H: 60 x D: 27 x B: 30 cm.
Steltype Sammenklappeligt
Kølerum Indbygget kølerum
Hjul Normal størrelse

Bedømmelser

Bedømt af (Åbyhøj, Denmark) den   15 Nov 2018 (PlayMarket Indkøbsvogn 'Go Up') :
(5/5
Kunden har lavet en vurdering men har ikke skrevet nogen kommentar, eller også afventer anmeldelsen godkendelse fra administrator.
Bedømt af (Holstebro, Denmark) den   14 Jul 2018 (PlayMarket Indkøbsvogn 'Go Up') :
(3/5

Købt Go Up indkøbsvogn den 12.06.2018

Er først nu begyndt at bruge vognen, da jeg har opholdt mig ved min søsters sengeleje p.g.a. hendes alvorlige sygdom det meste af tiden siden købet.

De sidste dage, hvor jeg har anvendt indkøbsvognen, kan jeg se og høre, når alle hjul er i brug, at hjulene i den ene side larmer en del. Ligeledes vibrerer halvdelen af hjulene meget.

Bedømt af (Roskilde, Denmark) den   19 Apr 2018 (PlayMarket Indkøbsvogn 'Go Up') :
(5/5
Kunden har lavet en vurdering men har ikke skrevet nogen kommentar, eller også afventer anmeldelsen godkendelse fra administrator.

emærket