PlayMarket 'Go Up' Indkøbsvogn

1-2 hverdage

PlayMarket 'Go Up' indkøbsvogn. Stor, lækker og smidig indkøbsvogn med svingbare forhjul.

Flere detaljer

På lager

1 036,00 DKK

      Trustpilot

Yderligere information

PlayMarket 'Go Up' er en praktisk indkøbsvogn, som til trods for, at den rummer hele 40 liter er nem at håndtere med de smarte svingbare forhjul. Den står stabilt på de fire hjul og du kan både køre den foran dig eller trække den efter dig.
PlayMarket 'Go Up' findes i hele 6 forskellige farver - se den nye jeans blå eller textured grå, der er noget for enhver smag.

Selve tasken er fremstillet i et slidstærkt materiale som tåler al slags vejr, og tasken er forsynet med en inderpose, som nemt tages ud og rengøres i vaskemaskine. Tasken kan justeres i højden og er forsynet en en topflap, som nemt åbnes og lukkes.

Masser af plads
PlayMarket ’Go Up’ rummer hele 40 liter, hvilket gør den til en af de mest rummelige indkøbsvogne på markedet. Udover de 40 liter, så er PlayMarket 'Go Up' også udstyret med en termorum på forsiden, som rummer yderligere 6 liter frostvarer og lukkes med lynlås.

Nem at håndtere
PlayMarket ’Go Up’ er udstyret med dobbelt svingbare hjul, som gør den utroligt nem at håndtere, selv når den er tungt lastet.

Du kan vælge at skubbe indkøbsvognen foran dig, hvor den støtter solidt på alle 4 hjul eller du kan trække den efter dig, hvor den så hviler på de to kraftige baghjul.

Justeres til dit behov
Det smarte håndtag kan nemt justeres, så det passer præcis til din højde. Det er fremstillet med en kraftig skumforing, så det sikrer et godt og behageligt greb i indkøbsvognen.

Fylder ganske lidt sammenklappet
Når du ikke bruger indkøbsvognen, så kan den klappes sammen og lukkes med en sikkerhedslås, så er den nem at gemme af vejen derhjemme. Det er også praktisk, hvis du skal transportere den i f.eks. en bil.

Video:

Se hele vores sortiment i super lækre trolleys fra spanske PlayMarket her på Senior24.dk.

Produkt information

HjulstørrelseDiameter for/bag: 11,0/14,0 cm.
Længde40,0 cm. (sammenklappet 30,0 cm.)
Bredde48,0 cm.
Højde100,0 cm. (sammenklappet 64,0 cm.)
Vægt5,0 kilo
Rumfang39,5 liter + kølerum 6 liter
Taske dimensionerH: 60 x D: 27 x B: 30 cm.

Bedømmelser

Bedømt af (Brøndby Strand, Denmark) den  08 Jan 2018 (PlayMarket 'Go Up' Indkøbsvogn) :
(5/5

Indkøbsvogn

Jeg er rigtig glad for mit valg af indkøbsvogn.Dejligt med “kølerum” på forsiden af vognen,så kan man nå hjem med frostvarer,inden de begynder at tø.????????

Bedømt af (Slangerup, Denmark) den  21 Dec 2017 (PlayMarket 'Go Up' Indkøbsvogn) :
(5/5

Fantastisk vogn

Jeg er super glad for min lille vogn. Jeg kan nu handle selv, og der er jeg meget glad for. Tænker kun, at det var dumt jeg ikkehavde bestilt den noget før.

Bedømt af (Albertslund, Denmark) den  20 Dec 2017 (PlayMarket 'Go Up' Indkøbsvogn) :
(5/5

Virkelig god vogn

Som ældre, med lidt behov for støtte og en god størrelse inskøbs taske, så jeg ikke behøver slæbe - er den SÅ velfungerende.