Mest solgte

Information

Betal med Dankort eller kreditkort Betal med Dankort eller kreditkort Betal med Dankort eller kreditkort Betal med Dankort eller kreditkort Betal med Dankort eller kreditkort Betal med Dankort eller kreditkort

Varer fra Andersen Shopper

Smarte indkøbsvogne fra Andersen Shopper, se udvalget på Senior24.dk

Andersen Shopper har fremstillet indkøbsvogne siden 1958. Til trods for det dansk klingende navn, så er Andersen Shopper en tysk virksomhed, som udvikler og producerer alle deres indkøbsvogne på egen fabrik i Satrup, som ligger blot 20 km syd for den dansk/tyske grænse udenfor Flensburg.


Andersen shopper indkøbsvogne er kendetegnet ved et gedigent design, som er fremstillet i høj kvalitet med masser af smarte detaljer, løsninger og tilbehør. Et eksempel er en lille kobling, så man kan montere sin indkøbsvogn bag cyklen.


Vi har udvalgt et sortiment i Andersen Indkøbsvogne, som tilfredsstiller ethvert behov. Produktnavnene på de forskellige modeller fortæller hvilket stel og hvilken taske den enkelte indkøbsvogn er udstyret med.


På Senior24.dk kan du finde Andersen Indkøbsvogne med tre forskellige stel:


Scala: Basis letvægts stel i traditionelt design
Alu Star: Helt nyudviklet stel i kraftige aluminiums profiler
Royal: Elegant og kraftigt aluminiums stel i eksklusivt design


Vores produktnavne refererer til, hvilket stel indkøbsvognen er udstyret med i kombination med taskens navn, eksempelvis er en Andersen Alu Star, Gitti et Alu Star stel med en Gitti taske, ligesom en Andersen Royal, Hydro, er en Hydro taske monteret på et Royal stel.


I vores nuværende sortiment fører vi de tre forskellige stel, monteret med enten Hera eller Hydro tasker.

Mere
Viser 1 - 10 af 10
Viser 1 - 10 af 10