Bolig

Mange ældre har brug for at få indrettet sin bolig, så det bliver nemmere og mere trygt at færdes i eget hjem. Hos Senior24.dk har vi et stort udvalg af praktiske hjælpemidler, der kan opfylde dette behov.

Du kan finde hjælpemidler til både stue, badeværelse og soveværelse. Disse hjælpemidler kan gøre dig mere selvhjulpen i egen bolig, hvilket ...

Mange ældre har brug for at få indrettet sin bolig, så det bliver nemmere og mere trygt at færdes i eget hjem. Hos Senior24.dk har vi et stort udvalg af praktiske hjælpemidler, der kan opfylde dette behov.

Du kan finde hjælpemidler til både stue, badeværelse og soveværelse. Disse hjælpemidler kan gøre dig mere selvhjulpen i egen bolig, hvilket kan bidrage til en større frihed.

At kunne klare sig selv er nemlig mange ældres ønske, her finder du en række praktiske hjælpemidler, som kan hjælpe dig med at klare hverdagens gøremål.

Mere

Bolig 40 varer

pr. side
Viser 1 - 36 af 40
Viser 1 - 36 af 40

Sådan gør du livet nemmere med praktiske hjælpemidler til boligen.

Besværligheder og problemer i mange situationer i hjemmet kommer helt af sig selv med alderen. Derfor kan der være behov for forskellige praktiske hjælpemidler, så du kan beholde den livskvalitet, som du hidtil har været vant til at have. Hjælpemidlerne kan give dig livskvalitet og glæde i dagligdagen, da du vil opleve, at de bidrager til, at du kan klare en masse gøremål i hjemmet helt selv.

Vælg det rette praktiske hjælpemiddel til din bolig

Der udvikles hele tiden nye og forbedrede udgaver af diverse praktiske hjælpemidler. Denne udvikling følger Senior24 naturligvis med i, så du altid kan finde de bedste af slagsen hos os.

Inden du vælger et hjælpemiddel, skal du have gjort dig klart, hvilket behov du har. Du skal blandt andet tænke over, om hjælpemidlet reelt hjælper dig, eller bare vil give dig mere besvær. Derved kan du på bedst mulige måde få et hjælpemiddel, der kan give dig den rette hjælp og støtte i længere tid.

Gør livet nemmere med praktiske hjælpemidler fra Senior24

Ældre mennesker befinder sig ofte i eget hjem langt mere end andre. Derfor skal seniorboligen indrettes, så den er hyggelig, og det er nemt for dig at klare hverdagens gøremål.

Praktiske hjælpemidler forbindes ofte med at være meget institutionsagtige – men det behøver de ikke at være. Tag eksempelvis et kig på Badetaburet TrustCare Let's Shower og Beurer PS240 Badevægt, som begge er i et lækkert nutidigt design, der kan blive vist frem på dit badeværelse.

Senior24 er e-mærket