TrustCare 'Let's Go' Indendørs Rollator

1-2 hverdage

Lets Go indendørs rollator med bakke fra svenske TrustCare. Flot letvægtsdesign.

Flere detaljer

På lager

1 516,00 DKK

      Trustpilot

Yderligere information

TrustCare Let’s Go er en fleksibel indendørs rollator i et elegant letvægts design. Dens kompakte størrelse gør den nem at færdes med selv i små rum som eksempelvis badeværelser.

TrustCare Let’s Go er solgt i mere en 300.000 eksemplarer verden over, og betragtes som Rolls Royce’n i indendørs rollatorer. Let’s Go findes i tre flotte farvekombinationer: Træ/alu, rød/sort og så den super elegante aluminiums udgave.

Rollatoren er udstyret med en smart aftagelig bakke på 35x42 cm., som må belastes med op til 5 kilo, men den er ikke beregnet til at sidde på.

Bakken kan også bruges som et smart lille spisebord, hvis man vender rollatoren om, det kan du se demonstreret i videoen herunder.

Højden på håndtaget kan justeret fra 83-94 cm. Så rollatoren kan tilpasses enhver kropshøjde/holdning. Selve håndtaget er forsynet med en kraftig gummibelægning, som giver et godt og sikkert greb. TrustCare Let’s Go indendør rollator er naturligvis forsynet med kraftige bremser på begge baghjul, som aktiveres ved et let tryk med en hånd på bøjlen under håndtaget, som går hele vejen i rollatorens bredde. ’Parkeringsbremsen’ slås til ved at presse bøjlen let ned.

Herunder kan du se nogle af de lækre design detaljer, som er med til at gøre Let's Go til den mest elegante indendørs rollator på markedet, eksempelvis de bløde gummihjul, monteret på kuglelejer, som gør det let at manøvrere rollatoren.

Sammenfoldet fylder Let’s Go ikke meget: 94x54x28 cm., hvilket sammen med den lave vægt på bare 6,5 kilo gør det nemt at tage rollatoren med i bilen. Let's Go står solidt på sine 4 hjul og holder selv balancen også i sammenfoldet stand.

Let’s Go er testet og godkendt ifølge ISO 11199-2:2005 for op til 100 kilo kropsvægt.

Her kan du se rigtig god (hollandsk) præsentationsvideo som giver dig et godt indtryk af, hvor fleksibel og nem TrustCare Let's Go er at have med at gøre i det daglige.

Du kan købe en smart kurv til din Let's Go rollator, den findes i to størrelser, som du kan se herunder, og den monteres nemt med velcrolukke på den ramme, som holder bakken. Kurven kan blive siddende på rollatoren, når den klappes sammen og rengøres nemt i vaskemaskine.

TrustCare Let's Go indendørs rollator er en ergonomisk gennemtænkt produkt i et fantastisk lækkert design, som vi på Senior24.dk er stolte af at kunne tilbyde vores kunder. Senior24.dk er autoriseret dansk forhandler af TrustCare produkter.

Produkt information

Højde håndtag83-94 cm.
Højde håndtag, maksimum94,0 cm.
Hjulstørrelse15,0 cm. diameter
Højde håndtag, minimum83,0 cm.
Længde63,0 cm.
Max. personvægt100 kilo
Bredde54,0 cm.
Højde94,0 cm.
Vægt6,5 kilo
Mål sammenfoldetH:96 x L:28 x B:54 cm.
Produktgaranti24 måneder
HMI nr.43952
GodkendelseISO 11199-2:2005

Bedømmelser

Bedømt af (Charlottenlund, Denmark) den  29 Mar 2017 (TrustCare 'Let's Go' Indendørs Rollator) :
(5/5
Kunden har lavet en vurdering men har ikke skrevet nogen kommentar, eller også afventer anmeldelsen godkendelse fra administrator.
Bedømt af (Lemvig, Denmark) den  22 Mar 2017 (TrustCare 'Let's Go' Indendørs Rollator) :
(5/5

Rollator

Det var en dejlig rollator, havde desværre kun brug for den i en uge, min mand var så dårlig at han gik hen og døde, har lige solgt den videre til en gammel dame.
Mvh. Astrid Bach

Bedømt af (Nykobing, Denmark) den  21 Mar 2017 (TrustCare 'Let's Go' Indendørs Rollator) :
(5/5

så tilfreds

med det hele.
super produkt
gnidningsløs handel.
kan kun anbefales

Tilbehør / relateret

Download

Let's Go - Produktblad

Her kan du downloade et produktblad som viser TrustCare Let's Go rollator.

Download (357.58k)

Let's Go Brugsvejledning DK/S

Her kan du downloade en illustreret brugsvejledning og læse mere om brugen af Let's Go

Download (273.86k)

Let's Go Vedligehold

Skulle det blive aktuelt med vedligehold eller reparation af din Let's Go, så er der hjælp her.

Download (392.3k)