Kuffertsæt - CAB Stockholm, 3 størrelser

Ny vare

Kuffertsæt CAB Stockholm letvægts rejsekuffert med indbygget kuffertvægt og TSA lås. 3 forskellige størrelser.

CarloBolaget

Flere detaljer

På lager

2 128,00 DKK

-500,00 DKK

2 628,00 DKK

Yderligere information

CAB Stockholm er en letvægts rejsekuffert i hård polycarbonat fra svenske CarloBolaget. Den leveres som sæt med kufferter i small, medium og large.

CAB Stockholm er en nyhed fra CarloBolaget og adskiller sig fra CAB Copenhagen ved bl.a. at have en smart indbygget kuffertvægt.

Letvægtskuffert i topkvalitet

Ligesom CAB Copenhagen så er CAB Stockholm fremstillet i slagfast polycarbonat med forstærkede hjørner. Polycarbonat er et ekstremt hårdt og slidstærkt materiale, der vejer minimalt, hvilket gør det velegnet til fremstilling af kufferter, da man kan holde vægten nede, hvilket specielt har betydning for den lille kabinestørrelse (small), som blot vejer 2,9 kilo.

Du kan vælge mellem sættet i to elegante farver; sort og limegrøn.

Indbygget kuffertvægt

Du kender sikker til usikkerheden om, hvor meget kufferten egentlig vejer, når du skal checke ind. CAB Stockholm har løst dette problem ved at indbygge en smart kuffertvægt i håndtaget på kufferten. Det betyder at du nemt kan aflæse vægten på det lille digitaldisplay, når du løfter i håndtaget .... smart ikke ?

3 forskellige størrelser – 25% ekspandérbar

CAB Stockholm leveres som sæt i 3 størrelser; Small, Medium og Large med en bredde på hhv. 55, 66 og 76 cm. Den mindste udgave - størrelse Small - er godkendt som kabinebagage hos RyanAir.
Alle kufferterne er indrettet med lommer, opdelinger og spændremme, som gør det nemt at pakke og organisere sine ting og kan udvides med mellem 20-25%. Du kan se måleangivelserne i tabellen nedenfor.

Der er bærehåndtag både for enden og på oversiden.

Nem at manøvrere med – 4 dobbelte hjul

CAB Stockholm er udstyret med 4 lydsvage dobbelthjul, hvilket betyder, at den er nem og stabil at køre – du kan både skubbe den foran dig eller trække den efter dig.

Det smarte teleskophåndtag er nemt at folde ind- og ud og indstilles nemt i den rette højde, når du skal køre med kufferten.

TSA lås

Hvis du rejser til- og fra USA, så er det væsentligt at vide, at CAB Stockholm er udstyret med godkendt TSA-lås.

3 års garanti

Carlobolaget har fremstillet kufferter og rejsetasker siden 1921. Der er tale om gennemprøvede produkter i god kvalitet, så vi tøver ikke med at tilbyde 3 års garanti mod produktionsfejl.

Produkt information

Længde Small: 55 cm. / Medium: 66 cm. / Large: 76 cm.
Bredde Small: 40 cm. / Medium: 43 cm. / Large: 46 cm.
Vægt Small: 2,9 kilo / Medium: 4,0 kilo / Large: 5,1 kilo
Produktgaranti 36 måneder
Rumfang Small: 41 liter / Medium: 77/99 liter / Large: 104/124 liter
Dybde Small: 20 cm. / Medium: 27-32 cm. / Large: 31-38 cm.

Bedømmelser

Bliv den første, som bedømmer dette produkt. !

emærket