Rejsekuffert - CAB Copenhagen

Ny vare

Letvægts rejsekuffert CAB Copenhagen i hård polycarbonat fra svenske CarloBolaget. Fås i tre størrelser og 5 forskellige farver.

CarloBolaget

Flere detaljer

På lager

716,00 DKK

Yderligere information

CAB Copenhagen er en letvægts rejsekuffert i hård polycarbonat fra svenske CarloBolaget. Den findes i tre størrelser og der er hele 5 forskellige farver at vælge imellem. 

CAB Copenhagen er CarloBolagets mest populære kuffert, hvilket skyldes, at man får en let og slidstærk kuffert i en lækker forarbejdning til en konkurrencedygtig pris.

Letvægtskuffert i topkvalitet

CAB Copenhagen er fremstillet i polycarbonat, der er et ekstremt hårdt og slidstærkt materiale, som vejer minimalt. Det betyder, at vægten på kufferterne kan holdes helt nede på 3,5 kilo for kabinestørrelsen (small).

Kufferterne har forstærkede hjørner, så de er godt beskyttet med stød og slag.

3 forskellige størrelser – 20% ekspandérbar

CAB Copenhagen findes i 3 størrelser; Small, Medium og Large med en bredde på hhv. 55, 67 og 77 cm. Den mindste udgave - størrelse Small - passer som kabinebagage.
Alle kufferterne er indrettet med lommer, opdelinger og spændremme, som gør det nemt at pakke og organisere sine ting og kan udvides med mellem 20-25%.

Der er bærehåndtag både for enden og på oversiden.

Nem at manøvrere med – 4 dobbelte hjul

CAB Copenhagen er udstyret med 4 lydsvage dobbelthjul, hvilket betyder, at den er nem og stabil at køre – du kan både skubbe den foran dig eller trække den efter dig.

Det smarte teleskophåndtag er nemt at folde ind- og ud og indstilles nemt i den rette højde, når du skal køre med kufferten.

TSA lås

Hvis du rejser til- og fra USA, så er det væsentligt at vide, at CAB Copenhagen er udstyret med godkendt TSA-lås.

3 års garanti

Carlobolaget har fremstillet kufferter og rejsetasker siden 1921. Der er tale om gennemprøvede produkter i god kvalitet, så vi tøver ikke med at tilbyde 3 års garanti mod produktionsfejl.

Produkt information

Længde Small: 55 cm. / Medium: 67 cm. / Large: 77 cm.
Bredde Small: 40 cm. / Medium: 45 cm. / Large: 52 cm.
Vægt Small: 3,5 kilo / Medium: 4,3 kilo / Large: 4,9 kilo
Produktgaranti 36 måneder
Rumfang Small: 37/43 liter / Medium: 65/71 liter / Large: 101/115 liter
Dybde Small: 23-26 cm. / Medium: 29-32 cm. / Large: 31-34 cm.

Bedømmelser

Bliv den første, som bedømmer dette produkt. !

emærket