BlueSmart One - Kuffert med indbyggede smart-funktioner

BS-One

Ny vare

Smartkuffert med indbygget oplader, kuffertvægt og GPS sporing via app. Forbinder via Bluetooth med din smartphone.

BlueSmart One smart suitcase

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

2 336,00 DKK

-300,00 DKK

2 636,00 DKK

Yderligere information

BlueSmart One er en helt ny type kuffert - en såkaldt Smartkuffert eller Smart Suitcase. Smartkufferter er kendetegnet ved, at de har en række indbyggede funktioner, som er udviklet til at gøre rejsen med kufferten meget mere smidig og problemfri.

BlueSmart One Smartkuffert er en kuffert i godkendt kabinestørrense, som adskiller sig fra traditionelle kufferter på følgende fire punkter:

Hvor er min kuffert ?
Du kan se din kuffert placering på din smartphone - uanset hvor den er i verden. Det er en fantastisk smart feature, som er lige genial uanset om du skal spore din kuffert, hvis den er forsvundet, eller om du bare skal se, hvor langt den er fra at komme frem på bagagebåndet, når du står og venter.

Indbygget oplader
Smartkufferten har indbygget oplader til smartphone, computer eller iPad. Så nu går du aldrig tør for strøm, når du sidder og venter i afgangshallen eller på hotellet. Batteriet har en kapacitet til opladning af smartphone 5-6 gange.

Indbygget kuffertvægt
Der er en indbygget kuffertvægt i håndtaget på din smartkuffert. Du løfter blot kufferten, så kan du aflæse den præcise vægt på i displayet på din smartphone. Så er det nemt at slippe for at betale overvægt.

Fjernbetjent lås
Du kan låse din smartkuffert ved hjælp af app'en på din smartphone. Og du kan ovenikøbet indstille den til at låse automatisk, hvis du efterlader den.

Alle disse supersmarte funktioner kontrolleres nemt på den gratis app, som du kan downloade til din smartphone.

Se videoen herunder, hvor du får et godt indtryk af, hvilken nytænkning, som BlueSmart One bringer til verden - og læs videre længere nede på siden:

Udviklingen indenfor kufferter har stået stille de sidste 25-30 år. BlueSmart One er en grundlæggende nytænkning af, hvad en kuffert skal kunne for at leve op til nutidens krav, og undnytter de teknologiske muligheder fuldt ud. Samtidig har folkene bag BlueSmart One tænkt en masse smarte funktioner ind i udviklingen af smartkufferten:

Alle kender den anspændte situation, når man skal tømme sin kabinekuffert for elektronik i Security. BlueSmart One er udstyret med en stor lomme på fronten, som rummer en 15" laptop. Lommen åbnes nemt med en enkelt hånd, hvilket betyder, at du nemt tager computer, iPad, nøgler, opladere og andet op, når du skal igennem Security.

Og når det kommer til Security, så skal det også nævnes, at låsen naturligvis er TSA godkendt, ligesom batteri og 3G sender er godkendt i henhold til FAA's krav.

Selve kufferten er fremstillet i sort slagfast polycarbonat og nylon, med blå detaljer. Den er vandtæt og beskytter indholdet i din kuffert maksimalt. Og så er den monteret med smarte letrullende hjul uden nav.

BlueSmart One har godkendte kabinemål: 22 x 14 x 9" svarende til 55,9 x 35,6 x 22,9 cm. Den vejer blot 4,3 kilo og har et rumfang på 34 liter.

Og lidt af det mere tekniske:

  • App'en som du kan downloade, er kompatibel med iOS8.0 og Android 4.4 eller nyere versioner
  • Kommunikation mellem smartkuffert og smartphone sker via Bluetooth
  • BlueSmart One anvender 3G Cellular Data og GPS til beregning af position
  • Smartkufferten er udstyret med 2 standard USB porte (et USB oplader kabel medfølger)

BlueSmart One leveres med to års garanti mod defekter i materiale og elektronik.

Produkt information

Længde 22,9 cm.
Bredde 35,6 cm.
Højde 55,9 cm.
Vægt 4,3 kilo
Rumfang 34 liter
Batteritype 10.400 mAh kapacitet

Bedømmelser

Bliv den første, som bedømmer dette produkt. !