Tilbud

Mest solgte

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Alle kommentarer

Af Jens Peter Holm S. (Gilleleje, Denmark) den 15 Nov 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Trionic LED forlygte

Sikkerhed først

Denne lille forlygte er pæn og sidder perfekt og så giver den sikkerhed i mørke og dårlig vejr.

Af Jens Peter Holm S. (Gilleleje, Denmark) den 15 Nov 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Trionic LED baglygte

Sikkerhed først

Lille pæn men meget effektiv baglygte der øger din sikkerhed i mørke og dårlig vejr. Passer perfekt til rollatoren.

Af Jens Peter Holm S. (Gilleleje, Denmark) den 15 Nov 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Trionic Veloped Off-road rollator - TREK

Dejlig rollator

Det kan være nogen mener det er dyrt, men man får fuld valuta for pengene, denne rollator er perfekt når man vil en tur på stranden eller i skoven. Den kører rigtig godt på dårlig vej og støtter kroppen rigtig godt, taskerne er velindrettet til fx fototaske eller ligende. Sædet er godt ar side på med god rygstøtte. Alt er fremstillet i en kvalitet som man meget sjældent ser, det hele er til absolut topkarakter.

Af Jens Peter Holm S. (Gilleleje, Denmark) den 15 Nov 2017 :
(4/5) 
Produkt bedømt : Trionic Drikkedunk

Drikkedunk

En ganske almindelig drikkedunk som passer til holderen, det er vigtigt at holde sig med væske derfor er denne dunk god at have ved hånden.

Af Jens Peter Holm S. (Gilleleje, Denmark) den 15 Nov 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Trionic Veloped Holder til drikkedunk

Solid flaskeholder

En særdeles solid flaskeholder som til og med er ganske pæn, sidder rigtig godt på stellet og er framragende i kvalitet.

Af Jens Peter Holm S. (Gilleleje, Denmark) den 15 Nov 2017 :
(4/5) 
Produkt bedømt : Trionic Veloped Regnslag

Fint regnslag

Et ok fint regnslag som er nemt at monterer, men lidt tyndt i det så det holder nok ikke evigt men fint til prisen.

Af Henrik G. (Skibby, Denmark) den 15 Nov 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Badebænk med blødt sæde

Kan anbefales

Hurtig levering. Produktet har et professionelt udseende og ser ud til ar kunne holde i mange år

Af Lizzie T. (Nivå, Denmark) den 15 Nov 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Andersen Alu Star Shopper, Gitti

INDKØBSVOGN

Vi er tilfredse med både vogn og betjening.
Venlig hilsen
Lizzie Toftel

Af Per T. (Charlottenlund, Denmark) den 15 Nov 2017 :
(4/5) 
Produkt bedømt : Rollz Motion² - Kombineret rollator og kørestol

Rollator/kørestol

God stabil rollator/kørestol som vi glæder os meget til at tage i brug.

Af Ingerlise K. (Vejle, Denmark) den 31 Oct 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Andersen Royal Shopper, Pepe

shopper

jeg absolut tilfreds med min nye Andersen shopper

Af Svend Batz C. (Esbjerg, Denmark) den 27 Oct 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : WheelzAhead TRACK 3.0 Rollator

God rollator - nem at samle

Kunne godt bruge en "løs" rem til at spænde om rollatoren, når den er samlet.

Af Erling K. (Ringe, Denmark) den 13 Oct 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : TrustCare 'Let's Fly' Udendørs Rollator

Trust "Let's Fly" Rollator

Når man nu har behovet for en rollator i huset, er denne her et suverænt godt valg - lækkert design, emmer af kvalitet og den "funker". Vi valgte den i en glad rød farve, som fører tanken hen på alt andet end sygdom og skrøbeligheder - godt valg!

Af Terje O. (Oslo, Norway) den 28 Sep 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : TrustCare 'Let's Fly' Udendørs Rollator

Meget tilfreds med denne rullatoren. Både manøvrering, anvendelighet og smakfullt design.

Og legger også til ros for senior24.dk sin kundevennlighet, ærlighet og hurtig ekspedering.

Kanskje ikke riktig plass å komme med et spørsmål: Men en alkoholiker ramla med full tyngde over min rullator. Braketten til det ene bakhjulet ble slått skjevt. Jeg fikk bendt det tilbake. Og håper ikke braketten (hjulopphenget) er blivet svekket.

Men til senior24.dk som har sendt meg spørreundersøkelsen. Eller TrustCare som kanskje leser dette. Generelt: Hvordan går jeg frem hvis jeg vil bestille en reservedel? (Jeg bor i Norge. Min modell måtte jeg bestille Danmark.)

Og. Sverige kan være stolte av å ha et firma som TrustCare i sitt midte. Fornuftig konstruksjon og fremragende forståelse av hvor viktig Design er.
Her har andre konstruktører i Sverige og ellers i Norden mye å lære.

Af Claus B. (København N, Denmark) den 07 Sep 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Andersen Royal Riva, indkøbsvogn til trapper

fin vogn

god kvalitet - hurtig levering

Af Kirsten W. (Ålbæk, Denmark) den 30 Aug 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : TrustCare 'Let's Fly' Udendørs Rollator

Yderst anvendelig rollator i flot design.

Har anvendt rollator i nogle dage og med det netop tilkøbte ekstraudstyr har den allerede vist sig yderst anvendelig for mig - letter eller muliggør flere funktioner indendørs og den er med den lette vægt nem at tage med i bil og derfra bruges over kort strækning (eksempelvis fra og til butik).
Dertil 5 stjerner for firmaets kommunikation og væremåde overfor mig som kunde - tak for det.

Af Mari-ann L. (København S, Denmark) den 16 Aug 2017 :
(3/5) 
Produkt bedømt : WheelzAhead TRACK 3.0 Rollator

wheelzahead

Jeg har lige modtaget rollatoren og har endnu ikke et fuldt grundlag til at vurdere den - umiddelbart ser den brugbar ud til at køre rundt med og transportere.
Jeg vil klage over, at bakken ikke passer ned i sædet, der buer indad, og derfor er der en stor mangel på nødvendig brug til at transportere genstande rundt i lejligheden på.

mvh.
Mari-Ann Lind

Af Anna B. (Skodsborg, Denmark) den 10 Aug 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : TrustCare 'Lets Go Out' Udendørs Rollator

Alt vel !

Nemt at handle, hurtig levering, super produkt.

Af Preben Lind J. (Hejls, Denmark) den 10 Aug 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Topro Troja 2G Premium Rollator

ok.

måske lidt dyr.

Af Berit R. (Fredericia, Denmark) den 02 Aug 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Rollz Flex Shopper-Rollator

Rollator

Jeg er meget tilfreds med mit køb hos Jer. Både Jeres behandling af mig da jeg afbestilte mit første valg, og da jeg efterfølgende bestilte min rollator. Indtil nu er jeg fuldt tilfreds med min rollator, den lever helt op til mine forventninger og mere til. Med mange venlige hilsener Berit Rasmussen.

Af Britta B. den 01 Aug 2017 :
(4/5) 
Produkt bedømt : TrustCare 'Let's Fly' Udendørs Rollator

Løse håndtag

På grund af min højde er jeg nødt til at indstille begge håndtag i den laveste position og håndtagene har her en tendens til at rokke lidt til siderne, hvilket giver en utryg fornemmelse. Kan der gøres noget her ved?

Britta Benz

Af Inge Lise N. (Aalborg Sø, Denmark) den 01 Aug 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Andersen Unus Shopper, Pepe

Super trolley

Det er en virkelig god indkøbstrolley - den er let og har en krog, så den kan hænge på indkøbsvognen i supermarkedet. Jeg kan varmt anbefale den.

Af Elly Marie H. (Korsør, Denmark) den 12 Jul 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Impala Rollator, billig letvægts rollator

rollator

jeg er overrasket over den gode service vi har fået .Hurtig tilbagemelding når jeg skrev til jer så dejligt at i hjalp mig da jeg havde fået den forkerte størrelse. Jeg bruger den flittigt og den gir mig tryghed når jeg går.
Hilsen
Elly Marie Hansen

Af Flemming J. (Holstebro, Denmark) den 27 Jun 2017 :
(3/5) 
Produkt bedømt : WheelzAhead TRACK 3.0 Rollator

Brugsanvisning

Da jeg modtog min pakke og lukkede den op og fik den ud af kassen, stod jeg med en brugsanvisning på flere sprog, men ikke DANSK. Jeg mente at der skulle medfølge en dansk brugsanvisning, men på en medarbejder kunne jeg forstå, at der er visse undtagelser fra loven. Alt andet, hvad man ellers køber af større ting medfølger en brugsanvisning. Det er efter min mening ikke nok med nogle billeder, uden beskrivelser. Det er vel primært til det lidt modne publikum i sælger denne varer. Måske kunne i få leverandøren til at lave en måske lidt mindre omfattende brugeranvisning, skulle det ske modtager jeg meget gerne en. Serveringsbakken der var med er meget skæv, den har nok været i spænd i papkassen. Jeg får hjælp af min datter til at sende jer et billede af bakken til Morten@senior24.dk, som jer har talt med i telefonen.

Ellers er jeg meget tilfreds med varen, der ikke fylder så med når den er slået sammen.

Med venlig hilsen
Flemming Jeppesen
mobil 20139325

Af Grethe J. (Skive, Denmark) den 01 Jun 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Leopard Letvægts rollator

Skøn rollator dejlig let og håndterbar

Jeg glæder mig til at bruge den

Af Janne H. (Farum, Denmark) den 01 Jun 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : WheelzAhead TRACK 3.0 Rollator

Perfekt rollator

Væsentlig bedre og nem at have med at gøre end den tidligere jeg havde fået til låb.

Af Kirsten N. (Mårslet, Denmark) den 25 May 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Andersen Royal Shopper, Hydro

Perfekt Levering

Kunne dog ønske mig en dansk oversættelse af samling af og påsætning tasken

Af Mette E. (København K, Denmark) den 24 May 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Andersen Royal Shopper, Hydro

Andersen Royal shopper, anmeldelse

Supergod dejlig stor vogn, der kører let og virker solid. Dejlige praktiske rum i taske.

Af Helle S. (Fredensborg, Denmark) den 24 May 2017 :
(2/5) 
Produkt bedømt : WheelzAhead TRACK 3.0 Rollator

Luksusudgaven - men stor!

Blev lidt forbavset over størrelsen og vægten. Måtte kæmpe en del inden jeg fandt ud af at "folde den ud".
Er spændt på om jeg finder ud af at klappe den sammen igen!
Har forgæves ledt efter en bremse, hvis jeg skal bruge den som stol.
Med venlig hilsen
Helle Stjernholm

gennemse svar  Hej Helle,

Tak for din kommentar, jeg er sikker på, at du finder ud af det, hvis du følger den vedlagte brugsanvisning.

Som det fremgår af produktbeskrivelsen og brugsanvisningen, så er rollatoren forsynet med en praktisk parkeringsbremse, som aktiveres ved at presse 'håndbremserne' nedefter, så de siger klik.

Hvis du har nogle spørgsmål eller synspunkter, så er du velkommen til at kontakte os, vi sidder klar ved telefonerne :-) gennemse svar

Svar fra Senior24.dk den 24 May 2017
Af Pia G. (Hårlev, Denmark) den 16 May 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : PlayMarket 'Go Up' Indkøbsvogn

Go up ????

Super lækker vogn, smart og god kvalitet

Af Betty Hedegaard Z. (Tikøb, Denmark) den 03 May 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Beurer FM60 Fodmassage apparat. Shiatsu og varme.

den virker super fint og bliver brugt hver dag.

levering var hurtigt og præcis.
god oplevelse

Af Betty Hedegaard Z. (Tikøb, Denmark) den 03 May 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Beurer MG147 Massagepude

den lever op til vor forventning

levering var super hurtig.
ingen problemer.
og den bliver flittigt brugt.

Af Connie T. (Sæby, Denmark) den 03 May 2017 :
(4/5) 
Produkt bedømt : Robotstøvsuger - iRobot Roomba 615

Udmærket

God lille støvsuger. Kan ikke komme helt ind i hjørner men arbejder ellers tilfredsstillende. Kunne godt væresmedlem lidt mere støjsvag. Jeg er alt i alt meget tilfreds

Af Ole K. (Roslev, Denmark) den 06 Apr 2017 :
(4/5) 
Produkt bedømt : Rollz Motion² - Kombineret rollator og kørestol

anmeldelse

Rigtig god som rollator, faktisk bedre end den jeg har, som er en TROJA TOPRO. Mere behagelig at gå med, uden at jeg kan forklare det nærmere.
Men som kørestol er man jo helt afhængig af en der skubber.
Skubberen klager også over, at det er noget svært at få den op over en kantsten, når der ikke er de store hjul at vippe med.
MEN - man kan ikke få det hele.
Alt i alt - rigtig godt tænkt produkt og pengene værd.
OG - ideelt til en autocamper (som var vores grund til indkøbet)- den fylder MEGÉT mindre end en rollator plus en kørestol.

Af Niels S. (Viby J, Denmark) den 29 Mar 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Gepard Kulfiber Rollator

Udmærket tilfreds

Jeg ville klikke på alle 5 stjerner, men det mislykkeder

Af Henning Agner M. (Ebeltoft, Denmark) den 24 Mar 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Carl-Oskar Udendørs rollator

Carl Oskar udendørsrullator

Det er helt fantastisk at gå med denne rullator.
Den giver frihed og mulighed for at komme længere omkring, fordi jeg kan sætte mig på sædet og lige pt nyde de spæde forår, og derefter gå videre.

Af Barbara J. (Højby, Denmark) den 22 Mar 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : TrustCare 'Lets Go Out' Udendørs Rollator

Fin letvægtsrollator

Fin letvægtsrollator, som samtidig er stabil

Af Jan P. (Kgs..lyngby, Denmark) den 22 Mar 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : PlayMarket 'Go Up' Indkøbsvogn

Så kan det ikke gøres bedre

superfin vare,hurtig lev. kunne ikke være bedre.

Af Inger N. (Nibe, Denmark) den 22 Mar 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Andersen Unus Shopper, Pepe

Solid og praktisk vogn

Virkelig god indkøbsvogn. Jeg er meget glad for den. Den kører som smurt. Let at håndtere og meget rummelig.

Af Ernst P. (Frederikssund, Denmark) den 22 Mar 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Impala Rollator, billig letvægts rollator

anmeldelse af Impala rolator

Den er god at køre med , og bagagerummet er stort,og frem for alt , så sidder man rigtig godt på den.
Ingen minusser .Hilsen Ernst.

Af Kaj S. (Herfølge, Denmark) den 22 Mar 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Rollz Motion² - Kombineret rollator og kørestol

Rollz

Dyr men det hele værd, havde den med i Thailand, hvor den gjorde god gavn.

Af Kaj S. (Herfølge, Denmark) den 22 Mar 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Stokholder til Rollz Motion

Stockholder til Rollz

Et must

Af Thenna H. (Herlufmagle, Denmark) den 22 Mar 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Andersen Scala Shopper, Hera

vogn

jeg er rigtig glad for den og den var hurtig at samle så rigtig mange tak for at jeg slippe for at slæbe når jeg køber ind

Af John Ø. (København S, Denmark) den 22 Mar 2017 :
(4/5) 
Produkt bedømt : PlayMarket 'Go Plus' Indkøbsvogn

Rigtig funktionel vogn

Dejlig vogn.
Der mangler dog en gang velcro til at lukke toppen med. Den blæser op.
Men ellers rigtig godt tilfreds.

Af Astrid B. (Lemvig, Denmark) den 22 Mar 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : TrustCare 'Let's Go' Indendørs Rollator

Rollator

Det var en dejlig rollator, havde desværre kun brug for den i en uge, min mand var så dårlig at han gik hen og døde, har lige solgt den videre til en gammel dame.
Mvh. Astrid Bach

Af Helge J. (Frederiksværk, Denmark) den 21 Mar 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : TrustCare 'Lets Go Out' Udendørs Rollator

Meget tilfreds.

Jeg er fuldt med min rollator

Af Helmuth H. (Slagelsehe, Denmark) den 21 Mar 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Topro Troja Classic Rollator

Meget tilfreds.

Til Senior 24.
Først må jeg springe jeres stjernetavle, jeg mener at i bør have 10 stjerner.
Jeg er meget glad for min dejlige rollator som jeg har god brug for i hverdagen, den giver mig megen frihed
når jeg spadserer rundt, den er ganske simpelt Alfa og Omega i min hverdag. Den måde i vejledte mig på var ganske simpelt helt unik. Før jeg fik rollatoren kunne jeg kun gå ca. 100 meter, men nu kan jeg bevæge mig
rundt i Slagelse i flere timer dog med indlagte pauser. Jeg har den liggende i bilen til brug når jeg når frem
til mit bestemmelsessted er den altid henrykt over at hjælpe mig frem. Herligt er det også at jeg kan sætte mig
ned på den når det er nødvendigt. Jeg har haft den med til Tyskland hvor den fik mig til at føle mig fri som fug-
len der var ingen problemer med at bevæge mig rundt. Jeg har anbefalet jer til mange som har spurgt mig om
jeg var tilfreds med det skønne hjælpemiddel. Altså tak for den vidunderlige rollator. Hjemme i mine stuer har
jeg ikke brug for rollatoren der går jeg med en stok og rollatoren er lidt tung at få op på 1. sal. Håber at i er
tilfreds med mine roser.

Yderst venlig hilsen Helmuth G. Henriksen Snedkervej 25 1. th. 2400 Slagelse.

Af Bodil S. (Tarm, Denmark) den 21 Mar 2017 :
(2/5) 
Produkt bedømt : TrustCare 'Lets Go Out' Udendørs Rollator

Rollator

Jeg var rigtig glad for den i starten lige indtil at en af skruerne til at spænde håndtaget fast i højde gik i stykker. Og så har jeg ikke brugt den sidden, men har heldigvis heller ikke haft meget brug for den, da jeg har en god periode.

Af Poul Erik J. (Skive, Denmark) den 21 Mar 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : WheelzAhead TRACK 3.0 Rollator

rollator

Det er et ganske fortræffeligt hjælpemiddel - jeg har haft glæde af det at rejse - nogen har golfbag og jeg har min rollateor uden at sende negative signaler om skrøbelighed.
Det er leet at åbne og stabil i brug !
Det er rigtig godt !!

Af Tonnie B. (Brabrand, Denmark) den 21 Mar 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : PlayMarket 'Go Up' Indkøbsvogn

Både pæn og funktionel

Skulle hilse fra min hustru, det er hende der bruger den.
Den vækker nogen misundelse i supermarkedet fra brugere med de mere ordinære typer.

Af Helge B. (Lejre, Denmark) den 21 Mar 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Rejsetaske til TrustCare rollator

Nem at rejse med

Desværre er den lidt for bred til normal bagage indlevering, men det er ok