Rolser RG Logic Indkøbsvogn

Ny vare

Rolser RG Logic Indkøbsvogn - Billig indkøbsvogn i super kvalitet. Fås i flere smarte farver.

Flere detaljer

På lager

716,00 DKK

      Trustpilot

Yderligere information

Her er muligheden for at erhverve en kvalitets indkøbsvogn fra spanske Rolser til et yderst attraktiv pris. Rolser RG Logic er en relativt billig indkøbsvogn, men fremstillet i sædvanlig høj kvalitet, som vi kender det fra Rolser og så kan du vælge mellem hele 9 farver.

God plads og nem at håndtere
Rolser RG Logic indkøbsvogn rummer 43 liter, hvilket rækker til de fleste behov. Den robuste konstruktion gør, at den er godkendt til 25 kilos belastning.

Til forskel fra den billigere model Joy, så har RG Logic lidt højere stel, hvilket sikrer, at du kan gå udstrakt og så kan stellet klappes sammen.

Den vandtætte taske er udstyret med snørelukning og klaplåg, som holdes på plads af snøren, så det ikke blæser op. På bagsiden er tasken er der en lynlåslomme til opbevaring af avisen, briller, mobiltelefon og nøgler.

Indkøbsvognen er udstyret med kraftige gummihjul, som gør den nem at manøvrere med på alle typer underlag og så står den solidt på støttebenet, når du stiller den fra dig.

Fylder meget lidt
Rolser RG Logic har det smarte Logic stel, der som nævnt kan klappes sammen, så den næsten ingenting fylder og er nem at gemme af vejen, når du ikke bruger den.

Som en ekstra smart detalje, så er Rolser RG Logic forsynet med en lille krog på stellet, som gør, at du kan hænge den på indkøbsvognen, når du shopper i supermarkedet, så har du hænderne fri.

Bemærk at vi leverer alle vores Rolser produkter med Bring til nærmeste Bring pakkeshop - Vi kan i øjeblikket ikke tilbyde levering af Rolser produkter på din hjemmeadresse. Du modtager info direkte fra Bring, når din Rolser er klar til afhentning.

Se hele vores sortiment i super lækre indkøbsvogne fra spanske Rolser og PlayMarket her på Senior24.dk.

Produkt information

Hjulstørrelse16,5 cm. diameter
Længde36,0 cm. (sammenklappet 17,5 cm.)
Bredde41,0 cm.
Højde105,5 cm. (sammenklappet 64,5 cm.)
Vægt2,5 kilo
Produktgaranti24 måneder
GodkendelseISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø)
Max. belastning40 kilo (anbefalet 25 kilo)
Rumfang43 liter
Taske dimensionerH: 63 x D: 19 x B: 36 cm.

Bedømmelser

Bedømt af (Farum, Denmark) den  02 May 2019 (Rolser RG Logic Indkøbsvogn) :
(5/5

perfekte og charmerende rullemarie til indkøb :-)

indkøbs turen er en ren fornøjelse nu og ruller let og elegant til og fra bil, op ad trappen og hjem igen