PlayMarket 'Go Plus' Indkøbsvogn

1-2 hverdage

PlayMarket 'Go Plus' sammenklappelig indkøbsvogn med indbygget kølerum og drejelige forhjul.

Flere detaljer

På lager

1 196,00 DKK

      Trustpilot

Yderligere information

PlayMarket 'Go Plus' er en fantastisk lækker indkøbsvogn - Det er PlayMarkets største indkøbssvogn og den kan både skubbes og trækkes.
PlayMarket 'Go Plus' findes i tre forskellige farver og er fremstillet i et slidstærkt materiale, som tåler al slags vejr.
Tasken er forsynet med en inderpose, som er nem at afmontere og putte i vaskemaskinen. Inderposen kan justeres i højden.

Masser af plads
PlayMarket ’Go Plus’ er en af de mest rummelige indkøbsvogne på markedet. Selve tasken rummer hele 50 liter. Hertil kommer det smarte termorum på fronten af tasken, det indeholder yderligere 4 liter og er perfekt til opbevaring af frostvarer.

Nem at håndtere selv med fuld last
PlayMarket ’Go Plus’ er udstyret med dobbelt svingbare hjul, som gør den utroligt nem at håndtere. Den adskiller sig fra lillesøsteren PlayMarket 'Go Up' ved at have større baghjul, hvilket gør den nem at komme omkring med, selv når den er tungt lastet.

Du kan vælge at skubbe indkøbsvognen foran dig, hvor den støtter solidt på alle 4 hjul eller du kan trække den efter dig, hvor den så hviler på de to store baghjul.

Justeres til dit behov
Det smarte håndtag kan nemt justeres, så det passer præcis til din højde. Det er fremstillet med en kraftig skumforing, så det sikrer et godt og behageligt greb i indkøbsvognen.

Fylder meget lidt sammenklappet
Når du ikke bruger indkøbsvognen, så kan den klappes sammen og lukkes med en sikkerhedslås, så er den nem at gemme af vejen derhjemme. Det er også praktisk, hvis du skal transportere den i f.eks. en bil.

Se hele vores sortiment i super lækre trolleys fra spanske PlayMarket her på Senior24.dk.

Produkt information

HjulstørrelseDiameter for/bag: 13,0/20,0 cm.
Længde46,0 cm. (sammenklappet 33,0 cm.)
Bredde54,0 cm.
Højde109,0 cm. (sammenklappet 64,0 cm.)
Vægt5,4 kilo
Rumfang50 liter + kølerum 4 liter
Taske dimensionerH: 60 x D: 30 x B: 32 cm.

Bedømmelser

Bedømt af (Roskilde, Denmark) den  04 Dec 2017 (PlayMarket 'Go Plus' Indkøbsvogn) :
(5/5

Play market indkæbsvogn

vi er meget tilfreds med vognen samt forløbet af handelen.

venlig hilsen
Lis Nielsen

Bedømt af (Ballerup, Denmark) den  15 Nov 2017 (PlayMarket 'Go Plus' Indkøbsvogn) :
(4/5
Kunden har lavet en vurdering men har ikke skrevet nogen kommentar, eller også afventer anmeldelsen godkendelse fra administrator.
Bedømt af (Hørsholm, Denmark) den  22 Mar 2017 (PlayMarket 'Go Plus' Indkøbsvogn) :
(5/5
Kunden har lavet en vurdering men har ikke skrevet nogen kommentar, eller også afventer anmeldelsen godkendelse fra administrator.