Andersen Royal Shopper, Priya

AND168-204-50

Ny vare

Letvægts indkøbsvogn fra Andersen Shopper med elegant taske i khaki med besætning af ægte læder og aluminiumsstel med trådfælge.

Andersen Shopper

Flere detaljer

På lager

1 695,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Andersen Royal Shopper, Priya er en superlækker indkøbsvogn med det bedste aluminiumsstel fra tyske Andersen. Indkøbsvognen er udstyret med store trådfælge på 25 cm., som gør shopperen til en fornøjelse at køre med.

Tasken - som hedder Priya - er fremstillet i kraftig kanvas i khaki og grå med kantbesætning og håndtag i ægte læder, som giver indkøbsvognenn et eksklusivt og elegant udtryk. Tasken har indvendig snørelukning og klaplåg, som holdes fast med velcro tape, så den ikke blæser op.

Andersen Royal stellet er fremstillet af aluminium, som gør det både stærkt og let, og du kan nemt afmontere hjul og taske og folde stellet sammen, så det næsten ingenting fylder. 

Robust og praktisk letvægtsstel i aluminium med kraftige hjul

Det kraftige Royal stel er som nævnt fremstillet i aluminium, hvilket gør det ekstremt robust. Den bærende ramme i bunden foldes nemt ud og ind, så indkøbsvognen fylder minimalt, når den skal stuves af vejen for opbevaring. 

Priya Shopperen er som nævnt udstyret med de store kraftige hjul med en diameter på hele 25 cm. hvilket betyder, at du nemt kommer omkring med shopperen, og forhindringer som kantsten og trapper er nemme at forcere. De elegante trådfælge er monteret med massive dæk, så du ikke skal bøvle med punkteringer.

Andersen Royal, Priya vejer blot 3,8 kilo og leveres med den elegante taske i khaki og grå med detaljer i ægte læder.

Letløbende hjul giver god komfort

De letløbende hjul gør Andersen Royal til en fornøjelse at køre med, du har fuld kontrol over indkøbsvognen med et fast greb i håndtaget og de store hjul på 25 cm. i diameter absorberer ubehagelige rystelser fra underlaget og sikrer en behagelig kørsel.

Nyhed: Træk din Royal shopper efter din cykel - se den smarte cykelkobling her.

Smart slidstærk taske med plads til det hele

Andersen shopperen er udstyret med den robuste og smarte Priya taske, som er fremstillet i slidstærk, vandtæt nylon med klaplåg. Indvendigt har Priya tasken et ekstra rum, hvor du kan opbevare nøgler, mobiltelefon og læsebriller.
Tasken indeholder 36 liter, hvilket er rigeligt til de flestes behov. Selve indkøbstaskens dimensioner er: 34 x 54 x 22 cm.

Det er nemt at afmontere tasken - du folder blot håndtaget ned, så kan tasken nemt løftes af, når du har løsnet velcrobåndet.

Smart krog til at hænge den på indkøbsvognen i supermarkedet

Se hele vores sortiment i super lækre indkøbsvogne fra tyske Andersen Shopper her på Senior24.dk.

Produkt information

Hjulstørrelse 25,0 cm. diameter
Længde 41,0 cm. (sammenklappet 25,0 cm.)
Bredde 50,0 cm.
Højde 107,0 cm. (sammenklappet 70,0 cm.)
Vægt 3,8 kilo
Produktgaranti 24 måneder
Max. belastning 50 kilo
Rumfang 36 liter
Taske dimensioner H: 54 x D: 22 x B: 34 cm.
Steltype Sammenklappeligt
Kølerum Indbygget kølerum
Hjul Ekstra store

Bedømmelser

Bliv den første, som bedømmer dette produkt. !

emærket