Rolser RG Minibag indkøbsvogn

ROL-Minibag

Ny vare

NYHED: Rolser RG MiniBag - Indkøbsvogn i utraditionelt design med lækker taske.

Flere detaljer

På lager

788,00 DKK

Yderligere information

NYHED: Hvis du har brug for en smart indkøbsvogn og ikke er bange for at skille dig lidt ud fra mængden, så har vi netop fået denne helt unikke Rolser RG MiniBag indkøbsvogn ind fra spanske Rolser.

Smart indkøbsvogn med lille elegant taske

Rolser RG MiniBag er en let og smidig indkøbsvogn med en supersmart taske i kunststof. Tasken er noget mindre end man kender det fra traditionelle indkøbsvogne, idet den indeholder ca. 15 liter. mod normalt omkring 30-35 liter. Men du har mulighed for at udvide tasken, da den er fremstillet med en inderpose, som kan foldes ud, således at den kan rumme 21 liter, hvis du shopper mere end planlagt. Inderposen lukkes med en praktisk snørrelukning.

Selve tasken har en kraftig lynlåslukning og et lille ekstra rum til opbevaring af småting indvendigt.

Det er muligt at anvende MiniBag tasken alene uden stellet, hvis du foretrækker det. Du kan også lade tasken sidde på stellet og folde håndtaget ned, så kan du bære tasken inkl. stel som en almindelig skuldertaske.

Nem at håndtere med det praktiske stel

Rolser RG MiniBag har som nævnt det kendte RG Logic stel, som er relativt højt, hvilket sikrer, at du kan gå fuldt oprejst.

Stellet har kraftige gummihjul, som gør den nem at manøvrere med på alle typer underlag og så står det solidt på støttebenet, når du stiller indkøbsvognen fra dig.

Fylder meget lidt
Som vores øvrige Rolser indkøbsvogne med RG Logic stel, så kan du klappe det samme, så det fylder minimalt, hvis du skal gemme det af vejen eller have det med i bilens bagagerum.

Stellet har også den sædvanlige smarte detaljer med en lille krog på stellet, som gør det muligt at hænge det på kundevognen, når du shopper i supermarkedet, så du har hænderne fri.

Bemærk at vi leverer alle vores Rolser produkter med Bring til nærmeste Bring pakkeshop - Vi kan i øjeblikket ikke tilbyde levering af Rolser produkter på din hjemmeadresse. Du modtager info direkte fra Bring, når din Rolser er klar til afhentning.

Se hele vores sortiment i super lækre indkøbsvogne fra spanske Rolser og PlayMarket her på Senior24.dk.

Produkt information

Hjulstørrelse 16,5 cm. diameter
Længde 36,0 cm. (sammenklappet 17,5 cm.)
Bredde 41,0 cm.
Højde 105,5 cm. (sammenklappet 64,5 cm.)
Vægt 2,5 kilo
Produktgaranti 24 måneder
Godkendelse ISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø)
Max. belastning 25 kilo
Rumfang 15 liter + 6 liter
Taske dimensioner H: 45 x D: 33 x B: 39 cm.
Steltype Sammenklappeligt
Kølerum Ikke noget kølerum
Hjul Små

Bedømmelser

Bliv den første, som bedømmer dette produkt. !

emærket