Andersen Royal Shopper, Ando

Ny vare

Andersen Royal Shopper er en elegant letvægts indkøbsvogn fra tyske Andersen med den smarte Ando taske, som rummer 53 liter.

Andersen Shopper

Flere detaljer

På lager

1 395,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Andersen Royal Shopper, Ando – Er en indkøbsvogn det bedste aluminiumsstel fra tyske Andersen. Indkøbsvognen er udstyret med store massive hjul på 25 cm., som gør shopperen til en fornøjelse at køre med.

Andersen Royal stellet er fremstillet af aluminium, som gør det både stærkt og let, og du kan nemt afmontere hjul og taske og folde stellet sammen, så det næsten ingenting fylder. Denne model leveres med den elegante Ando taske med indvendig snørelukning og klaplåg, som holdes fast med velcro tape, så den ikke blæser op.

Robust og praktisk letvægtsstel i aluminium med kraftige hjul

Det kraftige Royal stel er som nævnt fremstillet i aluminium, hvilket gør det ekstremt robust. Den bærende ramme i bunden foldes nemt ud og ind, så indkøbsvognen fylder minimalt, når den skal stuves af vejen for opbevaring. Vi får løbende tilbagemeldinger fra vores kunder, som er imponeret over den kvalitet, som Andersen bygger deres produkter i.

Shopperen er som nævnt udstyret med de store kraftige hjul, med en diameter på hele 25 cm. hvilket betyder, at du nemt kommer omkring med shopperen, og forhindringer som kantsten og trapper er nemme at forcere. De smarte fælge i sort lak er monteret med massive dæk, så du ikke skal bøvle med punkteringer.

Andersen Royal, Ando vejer blot 3,4 kilo og leveres med elegant taske i blå.

Letløbende hjul giver god komfort

De letløbende hjul gør Andersen Royal til en fornøjelse at køre med, du har fuld kontrol over indkøbsvognen med et fast greb i håndtaget og de store hjul på 25 cm. i diameter absorberer ubehagelige rystelser fra underlaget og sikrer en behagelig kørsel.

Nyhed: Træk din Royal shopper efter din cykel - se den smarte cykelkobling her.

Smart slidstærk taske med plads til det hele

Andersen shopperen er udstyret med den robuste og smarte Ando taske, som er fremstillet i slidstærk, vandtæt nylon med klaplåg. Ando tasken har stor lomme på siden til stok eller paraply, og er udstyret med reflekser på siderne. Indvendigt har Ando tasken et ekstra rum, hvor du kan opbevare nøgler, mobiltelefon og læsebriller.
Tasken indeholder 53 liter, hvilket er rigeligt til de flestes behov. Selve indkøbstaskens dimensioner er: 36 x 61 x 23 cm.

Det er nemt at afmontere tasken - du folder blot håndtaget ned, så kan tasken nemt løftes af, når du har løsnet velcrobåndet.

Smart krog til at hænge den på indkøbsvognen i supermarkedet

Se hele vores sortiment i super lækre indkøbsvogne fra tyske Andersen Shopper her på Senior24.dk.

Andersen Indkøbsvogne findes med tre forskellige stel:

Scala: Basis letvægts stel i traditionelt design
Unus: Helt nyudviklet stel i kraftige aluminiums profiler
Royal: Elegant og kraftigt aluminiums stel i eksklusivt design

Vores produktnavne refererer til, hvilket stel indkøbsvognen er udstyret med i kombination med taskens navn, eksempelvis er en Andersen Scala, Hera et Scala stel med en Hera taske, ligesom en Andersen Unus, Pepe er en Pepe taske monteret på et Unus stel.

Produkt information

Hjulstørrelse 25,0 cm. diameter
Længde 41,0 cm. (sammenklappet 25,0 cm.)
Bredde 50,0 cm.
Højde 107,0 cm. (sammenklappet 70,0 cm.)
Vægt 3,4 kilo
Produktgaranti 24 måneder
Max. belastning 50 kilo
Rumfang 53 liter
Taske dimensioner H: 61 x D: 23 x B: 36 cm.
Steltype Sammenklappeligt
Kølerum Ikke noget kølerum
Hjul Ekstra store

Bedømmelser

Bedømt af (Københann, Denmark) den   30 Aug 2021 (Andersen Royal Shopper, Ando) :
(5/5

Royal Shopper

Er nem at køre med selv med mange vare i tasken , god blads til vare . Godt køb.

emærket