Rolser RG Logic Tweed Trolley

Ny vare

NYHED: Rolser RG Logic Indkøbstrolley - Smart indkøbsvogn med taske i lækker tweed-look. Fås i flere smarte farver.

Flere detaljer

På lager

796,00 DKK

Yderligere information

NYHED: Her er den smarte RG Logic indkøbstrolley fra Rolser i 'tweed'-udgaven. Indkøbsvognen er i den sædvanlige kvalitet fra spanske Rolser til en relativt billig pris i forhold til konkurrenterne - vælg mellem 5 forskellige farver.

God plads og nem at håndtere
Rolser RG Logic indkøbsvogn rummer 43 liter, hvilket rækker til de fleste behov. Den robuste konstruktion gør, at den er godkendt til 25 kilos belastning.

RG Logic har et relativt højt stel, hvilket sikrer, at du kan gå oprejst og så kan stellet klappes sammen.

Den vandtætte taske adskiller sig fra den almindelige udgave med at være fremstillet i et tweed lignende polyestermateriale, som giver et rigtigt lækkert indtryk. Tasken er udstyret med snørelukning og klaplåg, som holdes på plads af snøren, så det ikke blæser op. På bagsiden er tasken er der en lynlåslomme til opbevaring af avisen, briller, mobiltelefon og nøgler.

Indkøbsvognen har kraftige gummihjul, som gør den nem at manøvrere med på alle typer underlag og så står den solidt på støttebenet, når du stiller den fra dig.

Fylder meget lidt
Rolser RG Logic har det smarte Logic stel, der som nævnt kan klappes sammen, så den næsten ingenting fylder og er nem at gemme af vejen, når du ikke bruger den.

Som en ekstra smart detalje, så er Rolser RG Logic forsynet med en lille krog på stellet, som gør, at du kan hænge den på indkøbsvognen, når du shopper i supermarkedet, så har du hænderne fri.

Bemærk at vi leverer alle vores Rolser produkter med Bring til nærmeste Bring pakkeshop - Vi kan i øjeblikket ikke tilbyde levering af Rolser produkter på din hjemmeadresse. Du modtager info direkte fra Bring, når din Rolser er klar til afhentning.

Se hele vores sortiment i super lækre indkøbsvogne fra spanske Rolser og PlayMarket her på Senior24.dk.

Produkt information

Hjulstørrelse 16,5 cm. diameter
Længde 36,0 cm. (sammenklappet 17,5 cm.)
Bredde 41,0 cm.
Højde 105,5 cm. (sammenklappet 64,5 cm.)
Vægt 2,5 kilo
Produktgaranti 24 måneder
Godkendelse ISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø)
Max. belastning 40 kilo (anbefalet 25 kilo)
Rumfang 43 liter
Taske dimensioner H: 63 x D: 19 x B: 36 cm.

Bedømmelser

Bliv den første, som bedømmer dette produkt. !