Andersen Alu Star Shopper, Sofia

AND115-202-80

Ny vare

Andersen Alu Star Shopper er en lækker kvalitets indkøbsvogn fra tyske Andersen med store hjul, tasken rummer 43 liter.

Andersen Shopper

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

1 095,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Andersen Alu Star Shopper er en super lækker indkøbsvogn fra Andersen med stel i aluminium. Alu Star Shopper er her udstyret med Sofia tasken, som rummer 43 liter. Alu Star Shopper, Sofia er fremstillet i den sædvanlige høje håndværksmæssige kvalitet, som kendetegner produkterne fra tyske Andersen Shopper.

Robust indkøbsvogn med stel i aluminium

Andersen Alu Star Shopper har stel i aluminium, hvilket er en dyr og lækker løsning og forklaringen på, at shopperen blot vejer 2,3 kilo. Den smarte Sofia taske indeholder hele 43 liter, hvilket er rigeligt til de flestes behov. Selve indkøbstaskens dimensioner er: 35 x 58 x 23 cm.. Shopperen er godkendt til en belastning på op til 40 kilo.

Elegant design og praktisk indretning

Andersen Alu Star Shopper er udstyret med det robust aluminiums stel, som er supernemt at klappe sammen. Du kan også klikke hjulene af, så indkøbsvognen fylder minimalt, når du har den liggende i bagagerummet på bilen eller stuver den væk for opbevaring derhjemme.

Den elegante Sofia indkøbstaske er antracitgrå med en fint hvidt harlekin mønster. Den er fremstillet i slidstærkt, vandtæt nylon med lynlåslomme på forsiden af tasken og ekstra lomme på siden. Indvendigt har den et ekstra rum til din taske, eller andre løse genstande. 

Tasken har en praktisk snørrelukning foroven, og er forsynes med et stort klapdækken, som holdes på plads i blæsevejr med velcro-tape.

Det er nemt at af- op påmontere tasken på stellen med de to kraftige nylonremme, hvilket du kan se på videoen nedenfor.Store hjul gør den nem og behagelig at køre med

Alu Star Shopper, Sofia er forsynet med kraftige massive 20 cm. hjul, som sikrer en stabil kørsel på alle typer af underlag. Og gør den nem at køre med, selvom der er læs på.

Med den smarte Andersen Cykelkobling har du mulighed for at trække din Alu Star shopper efter din cykel - se cykelkoblingen her.

Se hele vores sortiment i super lækre trolleys fra tyske Andersen Shopper her på Senior24.dk.

Andersen 3 års garanti

Produkt information

Hjulstørrelse 20,0 cm. diameter
Længde 35,0 cm. (sammenklappet 22,0 cm.)
Bredde 40,0 cm.
Højde 111,0 cm. (sammenklappet 72,0 cm.)
Vægt 2,3 kilo
Produktgaranti 24 måneder
Max. belastning 40 kilo
Rumfang 43 liter
Taske dimensioner H: 58 x D: 23 x B: 35 cm.
Steltype Sammenklappeligt
Kølerum Ikke noget kølerum
Hjul Normal størrelse

emærket