Rollz Flex Shopper-Rollator

Ny vare

Rollz Flex er en supersmart kombination af en elegant rollator og indkøbsvogn.

Flere detaljer

På lager

4 295,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

NYHED: Rollz Flex Shopper-rollator - endnu et fantastisk produkt fra hollandske Rollz. Rollz Flex er en kraftig rollator med stor indkøbstaske på 25 liter, indbygget sæde og justerbart håndtag.

Stabil og sikker rollator, som er nem at køre med

Rollz Flex er i udgangspunktet en stabil rollator med kraftigt stel i aluminium og bløde hjul, som giver en behagelig kørsel. De drejelige forhjul gør det nemt at manøvrere rundt med shopper rollatoren.

Rollz Flex har en nyudviklet type af effektive tromlebremser, som nemt betjenes fra håndtaget, som både kan justeres i højden og i tre forskellige vinkler, som du kan se herunder.

OBS: Se også den helt nye shopper-rollator fra svenske TrustCare - Klik her for at se TrustCare Let's Shop.

Bremserne fungerer lidt anderledes, end man er vant til ved traditionelle rollatorer. De aktiveres med de to små vinger på siden af håndtaget, så du kan låse rollatoren, når du vil tage et hvil. Du deaktiverer bremserne, når du vil køre videre - men bremserne kan ikke bruges når du kører med din Rollz Flex Shopper-rollator.

Rollz Flex Shopper-rollator med justerbart håndtag

Smart taske med plads til dine indkøb

Rollz Flex Shopper-rollatoren er forsynet med en stor taske, som indeholder hele 25 liter og således har masser af plads til dine daglige indkøb eller andet, der skal transporteres. Tasken må max. indeholde 20 kilo.

Tasken har klaplåg, som lukkes med lynlåse i begge sider. Tasken er forsynet med en kraftig inderpose med to håndtag, så du nemt tager indholdet med, hvis du efterlader shopper-rollatoren, hvilket du kan se på videoen herunder.

Indbygget sæde og rygstøtte

Rollz Flex er forsynet med et behageligt sæde, så man kan hvile benene lidt undervejs. Det smarte håndtag kan svinges bagover, så det fungerer som en ekstra rygstøtte.

Nem at folde sammen for transport eller opbevaring

Du folder nemt Rollz Flex sammen, så den fylder minimalt, hvis du skal have den med i bussen eller bilen, eller blot skal stuve den af vejen hjemme, når du ikke anvender den.

Rollz Flex har hvidt stel og du kan vælge mellem to forskellige farver taske; grå eller lilla.

Senior24.dk er autoriseret dansk forhandler af Rollz produkterne, hvilket er din garanti for en seriøs vejledning og opfølgning.

Produkt information

Højde håndtag 78-100 cm
Højde håndtag, maksimum 100,0 cm.
Hjulstørrelse 20,0 cm. diameter
Højde håndtag, minimum 78,0 cm.
Længde 60,0 cm.
Anbefalet kropshøjde 160-190 cm.
Max. personvægt 125 kilo
Bredde 62,0 cm.
Højde 80-100 cm.
Vægt 6,9 kilo
Mål sammenfoldet LxBxH: 60 x 62 x 80-100 cm.
Sædebredde 44,0 cm.
Sæde højde over gulv 62,0 cm.
Produktgaranti 24 måneder
Steltype Sammenklappeligt
Kølerum Ikke noget kølerum
Hjul Normal størrelse

Bedømmelser

Bedømt af (Fredericia, Denmark) den   02 Aug 2017 (Rollz Flex Shopper-Rollator) :
(5/5

Rollator

Jeg er meget tilfreds med mit køb hos Jer. Både Jeres behandling af mig da jeg afbestilte mit første valg, og da jeg efterfølgende bestilte min rollator. Indtil nu er jeg fuldt tilfreds med min rollator, den lever helt op til mine forventninger og mere til. Med mange venlige hilsener Berit Rasmussen.

trustpilot

emærket