Dørtrinsrampe i gummi, 28-60 mm højde

Ny vare

Dørtrinsramper fremstillet i PVC fri gummi, højde 28-60 mm. Skridsikre og nemme at montere.

Flere detaljer

På lager

432,00 DKK

      Trustpilot

Yderligere information

Gummiramper som udligner dørtrin fra 28-60 mm.. Vores gummiramper er fremstillet af PVC fri gummi med skridsikker overflade, hvilket gør dem perfekte til brug på badeværelset.

Det er nemt at montere vores dørtrinsramper af gummi, det sker helt uden brug af værktøj idet de ligger stabilt på såvel gulvtæpper som de fleste glatte underlag.

Hvis du ønsker at fastgøre dem ekstra, så kan du enten vælge udgaverne med klæbestrimler på bagsiden, eller du kan tilkøbe en rulle almindelig dobbeltklæbende gulvtæppetape, som du også finder her hos Senior24.dk.

Som nævnt har vi også gummiramper med limfolie på bagsiden - du kan vælge dem i en størrelse som passer lige til dit behov, da vi har dem lige fra 4-60 mm. højde. Klik her for at se udvalget af gummiramper med lim.

Vores høje gummiramper i størrelserne 28-60 mm. er fremstillet grå PVC fri gummi og leveres som standard i bredden 90 cm., hvilket svarer til en normal bred døråbning. Hvis gummiramperne er for lange er det nemt at afkorte dem med en elektrisk stiksav eller et par snit med en skarp hobbykniv.

Bemærk, at vi også har gummiramper i mindre højde - du finder vores dørtrinsramper i højden 4-24 mm. ved at klikke her.

Jo højere trin der skal udlignes - jo dybere er dørtrins rampens 'opkørsel'; her er et par eksempler:

Dørtrin på 32 mm - Her skal du bruge: 32 x 200 mm.
Dørtrin på 48 mm - Her skal du bruge: 48 x 250 mm.
Dørtrin på 60 mm - Her skal du bruge: 60 x 300 mm.

Herunder kan du se en oversigt over tværsnits profilerne, som alle er 90 cm. brede. Du vælger størrelsen på den ønskede gummirampe ude i højre side, hvor du også kan se prisen på de enkelte varianter.

Gummiramper 28-60 mm

Husk at købe en rulle dobbeltklæbende gulvtæppetape med, hvis du foretrækker at lime dørrampen fast til underlaget eller vælge udgaven med klæbestrimler på bagsiden, som du også finder her på Senior24.dk.

Produkt information

Bredde90,0 cm.
Højde28-60 mm.

Bedømmelser

Bliv den første, som bedømmer dette produkt. !

Tilbehør