Lej en rollator for bare kr. 89,-/måned

NYHED: Som et alternativ til at købe en rollator, så tilbyder vi en fleksibel lejeordning til en fast månedlig pris - uden oprettelse, depositum og bindingsperiode.

Vælg mellem tre forskellige modeller; Økonomi, Standard og Luksus:

Klik på billederne ovenfor for mere info om de enkelte modeller.

Sådan lejer du en rollator:

  1. Når du har bestemt dig for hvilken rollator, du ønsker at leje, så trykker du på knappen 'Klik her for at oprette lejeaftale ....' enten længere nede på denne side eller på enkelte produktside. Du udfylder navn, adresse og betalingsoplysninger i det vindue, der kommer frem.
  2. Når vi har modtaget dine oplysninger, så får du en bekræftelse pr. mail, og vi leverer rollatoren gratis til din hoveddør indenfor 1-2 dage.
  3. Hver måned trækker vi automatisk den aftalte leje på dit betalingskort og sender en bekræftelse pr. mail.
  4. Når du ikke længere ønsker at leje rollatoren, så opsiger du aftalen med en måneds varsel enten pr. mail eller på vores telefon 7199 3113.
  5. Vi bekræfter opsigelsen og sender en gratis returlabel til dig. Du returnerer rollatoren til os fra nærmeste GLS pakkeshop
    Hvis du ikke har gemt kartonen, så kan du bestille en ny hos os for kr. 100,-.

Beskrivelse af de tre forskellige rollatorer:

Du kan læse mere om de enkelte rollatorer ved at klikke på 'Mere' under billederne ovenfor - Eller du kan se en kort beskrivelse af de tre forskellige modeller herunder:

Økonomi - kr. 89,-/måned
En robust rollator, som både kan anvendes indendørs og udendørs. Det er en traditionel konstruktion, hvor rollatoren foldes sammen ved at forhjulene skydes ind under baghjulene.
Rollatoren dækker de flestes behov, men er en relativt tung rollator. Den er udstyret med fast polstret rygbøjle, stokholder og netkurv under sædet til indkøb. Den har relativt små, massive plasthjul, som giver lidt urolig kørsel udendørs.
Rollatoren er velegnet til personer med en højde på 155-185 cm. den vejer 7,5 kilo og er godkendt til 150 kilos belastning.

Klik her for at oprette lejeaftale på Økonomi rollator.

Standard - kr. 215,-/måned
Vælger du vores standard rollator, så får du en gedigen letvægts rollator i et mere moderne design, som er nem at folde sammen og transportere i bil, tog eller bus. Den er velegnet til både indendørs og udendørs brug og har lidt større hjul og et ret omfattende standardudstyr som bl.a. Omfatter ryglæn, stokholderog en lækker taske med god plads til indkøb.
Rollatoren er velegnet til personer med en højde på 155-185. Den vejer 7,7 kilo og er godkendt til 150 kilos belastning.

Klik her for at oprette lejeaftale på Standard rollator.

Luksus - kr. 349,-/måned
Hvis du vil forkæle dig selv med en rigtig lækker rollator, så skal du vælge vores smarte røde design rollator. Rollatoren er fremstillet med stel i kulfiber, hvilket gør den til den letteste rollator på markedet med en vægt på under 5 kilo.
Så hvis du mener, at en rollator godt må være elegant og tidssvarende i designet, så er denne det helt rigtige valg.
Luksus rollatoren er supernem at folde sammen ved et let løft i håndtaget på sædet, og er i kraft af den lave vægt en fornøjelse at medbringe i bilen eller i offentlige transportmidler.
Design rollatoren leveres med en lille taske til opbevaring af personlige ejendele. Den er velegnet til personer med en højde på mellem 155-185 cm., den vejer 4,9 kilo og er godkendt til en brugervægt på 130 kilo.

Klik her for at oprette lejeaftale på Luksus rollator

Har du spørgsmål ?

Har du spørgsmål angående valg af rollator eller vil du høre mere om, hvordan du lejer en rollator, så tøv ikke med at ringe direkte til vores udlejningsafdeling på telefon 7199 3113, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.