Badetaburet TrustCare Let's Frisbee med drejeligt sæde

TC-LFR101

Ny vare

Badetaburet i lækkert design fra svenske TrustCare. Kan justeres i højden.

Flere detaljer

På lager

995,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Badetaburet fra TrustCare - Let's Frisbee badetaburet har et smart roterende sæde, som gør det nemt at ændre siddeposition.

Som de øvrige bademøbler fra svenske TrustCare, så er også badetaburetten med roterende sæde fremstillet i et fantastisk lækkert design, som løfter sig niveauer over konkurrerende produkter.

Let's Frisbee badestolen har sæde i sort, hvor selve den roterende del er hvid. De justérbare ben er sorte.

Det er nemt at justere højden på Let’s Frisbee badestolen, som du frit kan indstille den fra 45-53 cm. ved brug af justeringsknappen, som du ser på billedet. Som en ekstra tryghed, så låser knappen mod kanten af hullet, når du sidder på badetaburetten.

Badetaburettens sæde er fremstillet af holdbart ABS plast og er blødt afrundet, hvilket betyder, at vandet nemt løber af og at den er rigtig behagelig at sidde på. Stolens ben skråner let udaf, hvilket sammen med de kraftige gummifødder betyder, at badetaburetten føles stabil og sikker at sidde på.

Badetaburetten leveres i en flad karton. Der medfølger en nem samle- og brugsanvisning og vejledning i, hvordan du bedst rengør og vedligeholder dit TrustCare produkt.

Senior24.dk er autoriseret forhandler af TrustCare produkter, som også omfatter de unikke rollatorer til både inden- og udendørs brug. Se hele programmet fra TrustCare her.

Produkt information

Bredde 37,0 cm.
Vægt 2,5 kilo
Sædebredde 37,0 cm.
Sæde højde over gulv 45,0-53,0 cm.
Produktgaranti 24 måneder
Godkendelse ISO EN 12182:2012 og CE mærket
Max. belastning 150 kilo
Sæde mål 37,0 x 35,0 cm.

Tilbehør

emærket

Download

Brugervejledning Let's Frisbee

Brugermanual Let's Frisbee badestol

Download (2.28M)